darts

2018.11.23. 13:27

Prágában nyert újabb egyéni címet Tamara

Már a Hungarian Openen elért eredményei – két egyéni ifjúsági bajnoki cím és egy ötödik helyezés felnőttben – is előrevetítették, hogy a Cseh Openen számolni kell vele.

pabar

Kovács Tamaráról, a Szolnoki Baglyok DC 14 éves versenyzőjéről van szó, aki ezúttal Prágában rukkolt elő olyan produkcióval, amitől sokaknak tátva maradt a szája.

Az ifjúsági világranglista első hat helyezettjéből négyet felvonultató mezőnyben, a döntőben Lerena Rietbergent legyőzve (4–1) hódította el a győztesnek járó trófeát! Párosban Czipó Viviennel az oldalán állt a táblák elé, és végül a tizenhetedik helyet szerezték meg.

Ami önmagában jó eredménynek számít, de a lányokban bőven maradhatott hiányérzet az elszalasztott lehetőség kapcsán, ami négy meccsnyilat jelentett az Európa-bajnok cseh duó ellen (3–4).

Ami a Baglyok férfiversenyzőit illeti, az úgynevezett „bemelegítő versenyen” (warm up) Marton Tibor és Szántó János egyaránt harmincharmadik lett. A már komoly tétre menő megméretéseken viszont csupán két százhuszonkilencedik helyezésre tellett a szolnokiaktól, amit Nagy Tibor és Szántó János könyvelhetett el. A Molnár László, Végző Zoltán kettős a harmincharmadik helyet szerezte meg a nívós mezőnyben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában