futsal

2018.12.03. 09:58

Nem volt ekkora különbség a felek között

Női másodosztályú bajnokság, Keleti csoport, elhalasztott első forduló.

Munkatársunktól

DEAC – Szolnok Fanatic 5–2 (1–0)

Debrecen, 100 néző. Vezette: Nagy László (Nagy Tamás Mihály, Pósa Zsolt)

Debrecen: Tóth R. – Mága, ÜVEGES, HORVÁTH V., Horváth P. Csere: KÓSA V. (kapus), Fekete G., Pócsik, Dancs, Vasvári, Tóth N., BORNEMISSZA. Játékos-edző: Üveges Katalin

Szolnok: FARKAS V. – NAGY Z., Nagy D., Novák, Urbán. Csere: Pintér P., Pázmándi, Gál M., BALOG R. Vezetőedző: Csörghe Tamás. Edző: Galsi Zoltán

Bár a végeredmény „sima” hazai győzelmet sejtet, a mérkőzés végig kiélezett és izgalmas volt. A hazaiak két csattanó kapufát is rúgtak, a vendégek pedig három-kettes hátrányban két büntetőt is elhibáztak. Az utolsó percekben két egyéni megmozdulás után alakult ki az öt-kettes végeredmény. A hazai győzelem megérdemelt, a gólkülönbség viszont túlzó.

Gólszerzők: Horváth V. 2 (19., 23.), Üveges 2 (33., 39.), Urbán (38. – öngól), ill. Balog R. 2 (27., 37.)

Üveges Katalin: – Az első félidő teljesen kiegyenlített játékot hozott, a másodikban volt helyzet itt is, ott is. Végül egyéni játék utáni gólok döntöttek a javunkra.

Csörghe Tamás: – Voltak a mérkőzésnek fordulópontjai, de ezeket mi mind balszerencsésen éltük meg. Percekkel a vége előtt volt három meccslabdánk az egyenlítéshez, mégis sima vereség lett a vége.

Az élmezőny állása: 1. DEAC (48–13) 18 pont, 2. Csömör (44–20) 18, 3. Szolnok (50–33) 13 pont

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában