VÍZILABDA

2019.01.23. 11:29

A horvátokat fogadja a Dózsa a Vízilabda Arénában

Folytatódnak a küzdelmek a LEN Bajnokok Ligájában. A főtábla B-csoportjának hetedik fordulójában, a Szolnoki Dózsa a horvát Mladost Zagreb csapatát fogadja szerda este hét órakor a Vízilabda Arénában, ahol ott lesznek a Sport1 Tv kamerái is.

Varga Csaba

Lehet mondani, hogy hatpontos meccs lesz, hiszen Mladost nyolc ponttal 4., míg a Szolnok hat ponttal 5. a B csoport tabelláján. Úgyhogy a párharc győztese lépéselőnybe kerül vetélytársával szemben.

– Két közel egyforma képességű együttes küzdelme várható szerda este – nyilatkozta Zsivko Gocics, a Szolnok vezetőedzője. – Jó szerkezetű csapat a Mladost, rutinos játékosaik, mint Buljubasic, Petkovic, Milos Cuk és Radu mellett tehetséges fiatalok alkotják keretüket. Nehéz lesz ellenük játszani, ám ha életben akarjuk tartani továbbjutási terveinket, akkor nyernünk kell. Az elmúlt időszakban is sokat dolgoztunk, készen állunk a pólós csatára.

Az elmúlt három fordulóban nem kapott ki a szolnoki csapat, de nem is nyert, hiszen döntetleneket játszott, nagyon kéne már a győzelem. Erről is beszélt Jansik Dávid, a Dózsa bekkje: – Sorozatban három döntetlent játszottunk, most már nagyon ránk férne a győzelem. – Nem ismeretlen számunkra a horvát csapat, hiszen az ősszel együtt voltunk edzőtáborban. Megtapasztaltuk, hogy meghatározó játékosokból álló, erős csapat a Mladost. Egy biztos, jót tenne a lelkünknek a győzelem.

Az állás: 1. Dubrovnik 18 pont, 2. Management 13, 3. Olympiakosz 11, 4. Mladost 8, 5. Szolnok 6, 6. Spandau 4, 7. Split 3, 8. Hannover 3.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában