teremfoci

2019.01.16. 11:22

Megállíthatatlanul robog a bajnoki cím felé a Time Gold

A homoki teremtornán és a rákóczifalvai Rácsa Kupán egyaránt a hatodik forduló mérkőzéseivel folytatódtak a küzdelmek a hétvégén.

Pabar Gyula

Balogh József (labdával) három védő szorításában sem jött zavarba.

Fotó: Tömösközi Károly

Nemhogy legyőzni, de eddig még nagyon megszorongatni sem tudta senki a Time Gold csapatát, amely ezáltal magabiztosan, öt ponttal vezeti a homoki torna A ligáját. Burján Zoltánék menetelésének ezúttal a Drotál FC esett áldozatul.

Sajnos, a másik két mérkőzést le sem játszották a csoportban, mivel a Palermo és a Zöld Sasok is visszamondta a pályára lépést. Ezzel nem csak a nézőknek okoztak csalódást, hanem maguk alatt is vágták a fát, ugyanis az újabb ajándékba adott pontokkal akkora hátrányt halmoztak fel, amit gyakorlatilag képtelenek lesznek ledolgozni a folytatásban, így idő előtt kiszálltak a bajnoki címért folyó versenyfutásból.

Ezzel szemben a B ligában továbbra is kiélezett a küzdelem, az éllovas Kovácsnéni őrzi makulátlan mérlegét, de a 3. félidősek sem hagyja lerázni magát, mögöttük pedig hármas holtverseny alakult ki.

Balogh József (labdával) három védő szorításában sem jött zavarba.
Fotó: Tömösközi Károly

Eredmények

A liga

Time Gold–Drotál FC 4–2, gólszerzők: Törtei J., Burján, Burai, Hegedűs F., ill. Herkó M., Pápai.

Boomeráng–Palermo 5–0 – a Palermo csapata nem jelent meg, így a Boomeráng játék nélkül, 5–0-s gólkülönbséggel gyűjtötte be a három pontot.

Grund FC–Zöld Sasok 5–0 – a Zöld Sasok csapata nem jelent meg, így a Grund FC játék nélkül, 5–0-s gólkülönbséggel gyűjtötte be a három pontot.

B liga

Hunkapunki–Kovácsnéni 1–11, gsz.: Vereb J., ill. Kósa G. 4, Sléder 2, Czető S. 2, Oltyán 2, Czető Cs.

Zsuga Bonító–Image-K 4–3, gsz.: Petrik 2, Balogh J., Ferenczi, ill. Nagy Z. 2, Imre V.

Szigorú Tölgy–Vadláb 3–5, gsz.: Palatinusz P. 3, ill. Szelindi Á. 4, Halász.

Sereghajtók–Spártaiak 3–0, gsz.: Terenyei, Tadanai, Kohon.

A. Intrúder–3. félidősek 0–3, gsz.: Turóczi 2, Feldri­hán J.

Rácsa Kupa

A Necseszdel FC után a trónkövetelő Csontos FC is felülkerekedett a címvédő Szabados Hús-Calció együttesén, amely ezáltal visszaesett a középmezőnybe. A Parkett&WPC viszont újabb fölényes sikerével a tabella élére ugrott – jobb gólkülönbségének köszönhetően –, miközben a Rokkant Jók learatta első győzelmét.

Eredmények

Szabados Hús-Calció–Csontos FC 4–7, Stay Strong Team–Parkett&WPC 2–11, Brácsa–Catenacció 3–1, Rokkant Jók–A.C. Baci 6–3, Asztalon Villa–Necseszdel FC 0–5 – az Asztalon Villa előre jelezte távolmaradását, így a Necseszdel FC játék nélkül, 5–0-s gólkülönbséggel gyűjtötte be a három pontot.

Szabadnapos volt: a Fazekas Gumiszervíz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában