ASZTALITENISZ

2019.02.05. 09:55

Minden versenyszámot megnyertek a szolnokiak

Karcagon rendezték a megyei asztali­tenisz-diákolimpia küzdelmeit. Az igazolt és a versenyzési engedéllyel nem rendelkezők külön kategóriában indultak.

Szöllősi Péter

Zsigmond Ramón (középen) első, Lukács Domonkos (balra) második, míg Dobó István (jobbra) harmadik helyezést ért el a III-IV. korcsoportosok igazolt versenyében.

Fotó: Sz. P.

Az igazoltaknál a Jászkun Volán versenyzői minden versenyszámot megnyertek. A középiskolásoknál az országos ifjúsági ranglistán harmadik Nagypál Márta (Varga), míg a III-IV. korcsoportban Csór Laura (Fiumei) nyakába akasztották az aranyérmet. Az V-VI. korcsoportos fiúknál a négy közé csak volánosok jutottak, akik közül Tóth Péter (Verseghy) bizonyult a legjobbnak.

Az általános iskolásoknál Zsigmond Ramón (Szandaszőlős) diadalmaskodott.

A versenyengedéllyel nem rendelkezők mezőnyében a középiskolásoknál Egyed Adriána (Vásárhelyi) kiemelkedett a mezőnyből, aki azóta már a Jászkun Volán játékosaként országos ranglistaversenyen is asztalhoz állt. A hasonló korú fiúknál a karcagi Lázár Richárd (Illéssy) győzött.

Remek versenyt hozott a III-IV. korcsoportos fiúk küzdelme, amit Móricz Zsombor (Kassai) nyert meg, majd duplázott, hiszen a Kassaival megnyerte az iskolák csapatviadalát is. Ebben a korosztályban a lányoknál Elekes Dóra állhatott fel a dobogó legmagasabb fokára. Az alsósoknál Csiszár Patrícia (Kassai) és Járvás Márton (Jászberény, Nagyboldogasszony) végzett az élen.

Zsigmond Ramón (középen) első, Lukács Domonkos (balra) második, míg Dobó István (jobbra) harmadik helyezést ért el a III-IV. korcsoportosok igazolt versenyében.
Fotó: Sz. P.

Összességében a négyből három csapatversenyt a Kassai úti, egyet pedig a Szegő Gábor általános iskola nyert meg.

A győztesek bejutottak az országos döntőbe, amelynek szintén Karcag ad otthont február 14–17. között.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában