KOSÁRLABDA

2019.04.09. 10:00

Nem sikerült a bravúr a Tisza-parti együttesnek

Jól kezdte a Tisza-parti alakulat a hazai rendezésű junior bajnoki nyolcas döntőt, amelynek négy napon át a Tiszavirág Aréna adott otthont.

Varga Csaba

Fotó: Mészáros János

A csütörtöki rajton ugyanis 92–64-re legyőzte a MAFC csapatát. A folytatásban a Péccsel találkozott, és óriási csatában, hosszabbítást követően 83–80-as vereséget szenvedett. Mivel a csütörtökön este a Vasas (64–72), majd másnap a Körmend (57–79) elleni meccs sem sikerült a Tisza-partiaknak, ezért a hetedik helyért játszhattak vasárnap délelőtt.

Szolnoki KA – Pécs 78–70 (25–23, 14–11, 20–19, 19–17)

Szolnok: Gilszki 2, Várbíró 3, Pallai 21/6, Verba 4, Arabo 15. Csere: Bella 13/9, Ficsór 15/9, Csomós 3, Csák 2, Alcser. Vezetőedző: Honti Viktor. Edző: Mándoki Tamás

– Gratulálok a csapatomnak az egész éves teljesítményéhez! – mondta Honti Viktor, a hunbasket.hu-nak.

– Mindenkit sikerült legyőznünk ebben az évben, valakit oda-vissza. Nagyobb reményekkel jöttünk az országos döntőre, de nem úgy sikerült a második napunk, ahogyan elterveztük. Sajnos azt kell mondjam, ez bármelyik csapattal előfordulhat. Innentől kezdve nagyon nehéz volt motivációt találni a gyerekeknek és az edzőknek egyaránt, de ez ma sikerült. Abszolút motiváltan és harcosan, agresszívan, győzni akarva léptünk a pályára, és sikerült legyőznünk a pécsi Rátgéber Akadémia csapatát. Köszönöm az egész éves munkát a srácoknak!

Végeredmény:

1. Alba Fehérvár

2. Honvéd

3. MAFC

4. Vasas

5. Körmend

6. Debrecen

7. Szolnok

8. Pécs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában