Aquatlon-kéttusa

2019.07.01. 10:24

Dobogósok lettek a Fergeteg versenyzői

Sűrű napokat éltek meg az abonyi Fergeteg Triatlon Klub versenyzői, akik ezúttal sem okoztak csalódást, rendre az élmezőnyben végeztek a különböző megméretéseken.

Varga Csaba

Rajt előtt a gyereksereg a minapi abonyi aquatlon-viadalon.

Fotó: Borsányi János

Előbb egy tucatnyi abonyi versenyző indult a hódmezővásárhelyi Decathlon Kupa 4. fordulójában, a kéttusa országos bajnokságon. Az erős és népes mezőnyben, valamint a pokoli hőségben is jól szerepeltek fiataljaik.

Eredmények: Szórád Boglárka 62. hely, Szórád Réka 32., Fajth Milán 34., Major Gábor 39., Bakó Bence 40., Pistyúr Patrícia 36., Sass Vivien 41., Dénes Bertalan 26., Fajth Dominika 45., Flammer Csenge 46., Nyekeczky Bence 20., Kun Csaba 14. A fiúcsapat a 8. helyen végzett.

A Mozgással az egészségedért elnevezésű megméretést, a Fergeteg Aquatlon-bajnokságot Abonyban rendezték meg, melyen tizennégy klub 134 versenyzője indult. A bajnokság különlegessége a baráti és családi váltók voltak, amelyekre 35 csapat nevezett, mindannyian nagy lelkesedéssel teljesítették a feladatot.

Eredmények: I. korcsoport: Falusi Léla 4. hely, Szórád Boglárka 5., Szőke Liliána 13. II. korcsoport: Szórád Réka 8., Szabó Ágota 10., Pistyúr Patrícia 14., Kerekes Zsombor 5., Fajth Milán 6., Major Gábor 8. és Bakó Bence 9. Gyermek korcsoport: Sass Vivien 4., Szabó Inez 6., Fajth Dominika 8., Király Lili 10., Kerekes Luca 11., Flammer Csenge 12., Dénes Bertalan 9. Serdülő kcs.: Molnár Gréta 1., Soós Gergő 1., Kun Csaba 2. UP2 kcs.: Nagy Olívia 2., Kiss Alexandra 3., Vincze Ákos 2., Nyekeczky Dániel 3. Felnőtt kcs.: Major Gábor 1. Szenior kcs.: Majorné Bokor Edit 1., dr. Szabó Attila 5. Hobbi kategória: Szórád-Kon­tér Andrea 1. hely.

Rajt előtt a gyereksereg a minapi abonyi aquatlon-viadalon.
Fotó: Borsányi János

Ugyancsak a fergeteges napok keretében rendezték meg a Tour d’Abony elnevezésű városkerülő kerékpártúrát, melyen 14 km-es távot tettek meg az indulók. A „Mozgással az egészségedért” és a „Látni és Látszani” jeligére tekertek a résztvevők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában