LABDARÚGÁS

2019.07.29. 17:20

Döntetlen született a MÁV bajnoki főpróbáján

Egy héttel a bajnoki rajt előtt utolsó tesztmeccsét játszotta a másodosztály újonca, a Szolnoki MÁV FC csapata. A kék-fehérek az Érdi VSE legénységét fogadták a Tiszaligetben. A vendégekről azt kell tudni, hogy az elmúlt évadban a második helyen végeztek az NB III. Nyugati csoportjában, és a következő évadban is az élcsoportban akarnak végezni.

Varga Csaba

Az első félidőben nem esett gól, a folytatásban viharszünet miatt negyed órát állt a játék, majd a vendégek szerezték meg a vezetést, a szolnoki csapat azonban megérdemelten egyenlített a cserember, Laczkó Milán révén.

Szolnoki MÁV FC – Érd 1–1 (0–0)

Szolnok: Molnár-Farkas – Csirmaz (Sitku), Horgosi, Papp Sz., (Szabó R.), Kotula (Bárdos) – Tóth B., Kovács O., Földi M., Annus (Laczkó) – Simon A. (Vólent), Rokszin (Nagy K.). Vezetőedző: Csábi József

Érd: Kertész F. – Májer, Bozsoki, Csiszár, Németh G. V. – Koós, Kónya, Melczer – Pál Sz., Mojzer, Gera D. Csereként pályára lépett: Borek (kapus), Balogh Á., Pintér N., Pintér O., Nagy R. Vezetőedző: Limperger Zsolt

Gólszerző: Laczkó (70.), ill, Kotula (55., öngól)

– Az első harminc perc rendben volt – kezdte Csábi József, a MÁV FC vezetőedzője – azt csinálta a csapat, amit megbeszéltünk. Az első félidő végén sajnos volt egy negyed óra holtpont a játékunkban, ezen mindenféleképpen változtatnunk kell a jövőben. A szünet után jött a vihar miatti a kényszerpihenő, ami egyik csapatnak sem hiányzott. Majd kaptunk egy szerencsétlen öngólt, ezt követően újra jó ritmusban futballoztunk megérdemelten egyenlítettünk, a győztes gól sajnos benne maradt a lábakban.

– Ha kiiktatjuk a játékunkból a holtpontokat, eredményesebbek lehetünk. Várjuk a Vác elleni hazai rajtot. Egy biztos nem vehetünk félvállról egy meccset sem, nekünk mindegyik összecsapás az év meccse kell, hogy legyen a bajnokságban.

 

Az első forduló programja:

péntek, 20.00: Gyirmót–Haladás (Tv: M4 Sport).

vasárnap, 17.30: Soroksár–Kazincbarcika, Dorog–Vasas, Budaörs–Nyíregyháza, Szeged–Budafok

19.00: Szolnok–Vác, Ajka–Győr, Békéscsaba–Tiszakécske, Csákvár–MTK, Siófok–Balmazújváros

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában