Vízilabda

2019.09.24. 10:23

A BVSC győzelmével zárult a martfűi női torna

Idén sem maradt rangos vízilabdatorna nélkül a Martfű Termal Spa uszodája. A Women Water polo Wizards elnevezésű viadalra hat OB I.-es csapat nevezett, amelyek három napon át küzdöttek a helyezésekért.

Varga Csaba

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

Tulajdonképpen a honi mezőny legjobbjai mérték össze erejüket, hiszen az indulók közül a Dunaújváros második, a BVSC harmadik, a Ferencváros negyedik, a Szentes hatodik, a Szeged hetedik volt az elmúlt évadban, míg a III. Kerületi TVE csapata az OB I. B bajnokaként újoncnak számít az élvonalban.

A tornagyőztes BVSC vezetőedzője, Petrovics Mátyás ekképp nyilatkozott a III. Ker. elleni zárómeccset követően a klub hivatalos honlapjának: – A megbeszéltek szerinti rendezett, figyelmes játékot produkáltunk, és úgy hoztuk le a találkozót, ahogy kellett, de Koncz Hanna balszerencsés sérülése beárnyékolja ezt. Reméljük, gyorsan visszatérhet. A torna maga jól szolgálta a felkészülésünket, a helyén kell kezelni az eredményeket. Elkezdtünk egy „új házat” építeni, az alapkövet leraktuk hozzá. De ahhoz, hogy a házunk jól épüljön fel, rengeteget kell dolgoznunk még. Nagyon erős és kiegyensúlyozott lesz a bajnokság.

Érdekesebb eredmények:

FTC–Szentes 12–8, Dunaújváros–FTC 16–15, Szeged–III. Kerületi TVE 12–9, BVSC–FTC 13–11, Szentes-Szeged 14–10, BVSC–Dunaújváros 15–8

Végeredmény:

1. BVSC 15 pont, 2. Dunaújváros 12, 3. Ferencváros 9, 4. Szentesi VK 6, 5. Szeged 3, 6. III. Kerületi TVE 0 pont

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában