GALÉRIÁVAL

2019.09.17. 13:51

Hibátlan maradt a Jászberényi ASE

A férfi NB II. második fordulójában megyei rangadót rendeztek Jászberényben, hiszen a hazaiak a Kisújszállást fogadták.

Munkatársainktól

Az újonc Jászberényi ASE a Gödöllő II. elleni sikerrel nyitotta szeptember elején a bajnokságot, míg a Kisújszállás a kecskeméti vereséggel a háta mögött érkezett a találkozóra. A párosok kiegyenlített csatát hoztak, amelyből végül mindkét esetben a hazaiak jöttek ki jobban, így hamar előnybe kerültek. Az egyéni találkozók során Tóth Balázzsal nem bírtak a vendégek, minden mérkőzését megnyerte, és Matalin Bogdán, valamint Roszik Bence is csak egyszer botlott. A nyolc döntőszettes összecsapás közül hetet a jobban összpontosító jászságiak nyerték meg, ami döntőnek bizonyult.

A Jászkun Volán Sport Club tartalékos összeállításban látogatott Debrecenbe, hiszen Nagypál Márta és Zelei Norbert sem tudta vállalni a játékot különböző okokból. Debütált viszont az NB II.-es együttesben a tizenhárom éves Barna Ádám, és jó játékkal egy győzelmet aratott. A szolnokiaknak több okuk azonban nem volt az örömre, ugyanis 12:6-ra kikaptak a hajdúságiaktól.

Az NB I.-es Karcag Szeged elleni, valamint az NB II.-es Mezőtúr Gödöllő II.-vel szembeni mérkőzését egyaránt októberre halasztották.

NB II. eredmények:

Jászberényi ASE – Kisújszállási SE 13:5

Jászberény: Tóth B. 4, Roszik B. 3, Matalin 3, Börzsei 1, Tóth–Roszik páros 1, Matalin–Börzsei páros 1.

Kisújszállás: Makranczi 2, Orbán Zs. 2, Kruchió 1. DABE–Jászkun Volán Sport Club 12:6

Volán: Tóth P. 2, ifj. Szöllősi P. 2, Barna Á. 1, Vass I. 1.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában