Labdarúgás

2019.12.31. 07:57

A Szolnoki MÁV öregfiúk nyerték a trófeát Kecskeméten

Vasárnap második alkalommal rendeztek emléktornát Kecskeméten a tavaly februárban mindössze 26 esztendősen elhunyt futballista, Lázár Bence tiszteletére.

Varga Balázs

Forrás: Szolnoki MÁV FC

A gála teljes bevételét a Soha ne add fel Lázár Bence Emlékalapítványnak ajánlották fel a szervezők. A tízcsapatos teremlabdarúgó-tornán a néhai csatár egyesületei mellett számos első, másod- és harmadosztályú klub képviseltette magát, köztük a Szolnoki MÁV öregfiúk-együttese is.

Az A csoportból két győzelemmel, egy-egy döntetlennel és vereséggel jutottak tovább a kék-fehérek, majd az elődöntőben 2–2 után büntetőpárbaj végén ejtették ki a Kiskunfélegyházát, a fináléban pedig a Kerekegyházát győzték le 3–2-re, így elhódították a serleget.

Fotó: Szolnoki MÁV FC

A szolnoki csapat: Ulviczki Attila (kapus), Antal Gábor, Balogh Pál, Horváth Csaba, Kotula László, Mile Krisztián, Pelles András, Pintér László, Szádvári Gergő, Szoboszlai Imre, Ulvicki Mihály. Edző: Terenyei Zsolt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában