Labdarúgás

2019.12.24. 10:04

Ismét megvédte címét az Újszász a Vörösmarty Kupán

Nyolc csapat – Nyárlőrinc, Pély, Szászberek, Szolnok, Túrkeve, Zagyvarékas, Újszász I. és Újszász II. – részvételével 28. alkalommal rendezték meg az újszászi tornacsarnokban a Vörösmarty Kupa teremlabdarúgó-tornát.

Munkatársunktól

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

A tavalyihoz hasonlóan az Újszászi Vörösmarty Mihály Általános Iskola első számú csapata – megvédve bajnoki címét – immár hetedszer végzett az élen. Az első csoportmérkőzésükön simán verték a nagy rivális Zagyvarékas csapatát (3–0), a második meccsen kicsit szenvedve, de hozták az úgymond kötelező győzelmet a Nyárlőrinc ellen (2–0). A csoportgyőzelemért menő harmadik mérkőzésen a Túrkeve szívósan ellenállva 0–0-s döntetlent játszott a hazai csapattal, de az Újszász I.-nek ez is elég volt, hogy a kvartett élén végezzen.

Az egyenes kieséses szakasz eredményei:

Elődöntők: Újszász I.–Szászberek 2–2 (hetesekkel 2–1), Zagyvarékas–Szolnok 0–0 (hetesekkel 2–1)

Helyosztók, 7. helyért: Újszász II.–Nyárlőrinc 2–0, 5. helyért: Túrkeve–Pély 7–2. Bronzmérkőzés: Szolnok–Szászberek 3–5. Döntő: Újszász I.–Zagyvarékas 5–1

A döntőben ismét összekerült az Újszász és a Zagyvarékas. Béki Norbert góljával, majd Szentpéteri Tamás két szemfüles találatával háromgólos előnyre tettek szert a hazaiak. A Rékas még tudott szépíteni, de Raffael Rikárdó, majd Viola Zoltán góljaira már nem tudtak válaszolni, így a tavalyi izgalmas finálé helyett sima győzelmet láthatott a közönség.

Különdíjasok:

Gólkirály: Fábián I. Bálint 13 gól (Pély)

Legjobb kapus: Balázs Gábor Péter (Túrkeve)

Legjobb játékos: Tánczos Dániel (Szászberek)

A Nyárlőrinc legjobbja: Bognár Előd

A Szolnok legjobbja: Hodos Gábor

Az Újszász I. legjobbjai: Nagy Róbert és Viola Zoltán

Az Újszász II. legjobbja: Kanálos Krisztofer

A Zagyvarékas legjobbja: Bogdán Simon

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában