Kézilabda

2020.02.08. 07:56

A Homoki Sportcsarnokban találkoznak a csapatok

Már csak egy hét, és folytatódnak a küzdelmek a férfi NB II.-es bajnokságban. Készülnek is csapataink a tavaszi szezonra, a tréningek mellett felkészülési tornákon is indulnak.

Varga Csaba

A szolnoki Kapás Krisztiánékra (balra) két meccs vár vasárnap

Fotó: Kiss János

Vasárnap megyénk négy csapata is érdekelt lesz a Papp Lajos-emléktornán, amit Tiszaföldváron, a Homoki Sportcsarnokban rendeznek meg. Ezzel is emlékeznek az egykoron fiatalon, tragikus autóbalesetben elhunyt tiszaföldvári sportvezetőre, Papp Lajosra.

A szolnoki Kapás Krisztiánékra (balra) két meccs vár vasárnap
Fotó: Kiss János

A tornán három NB II.-es gárda, a Katona Transsped Kunszentmárton, a Törökszentmiklósi Székács KE és a Szolnok KCSE, valamint a megyei I. osztályban második helyen tanyázó Tiszaföldvári KK legénysége lép pályára. A mérkőzés folyamon Old Star szenior–Megyei válogatott összecsapást is terveznek a szervezők, illetve megemlékezést tartanak majd a torna névadójának tiszteletére.

A vasárnapi program: Kunszentmárton–Szolnok, 9.30. Tiszaföldvár–Székács KE, 10.40. Ünnepi megemlékezés, 12.00. Bronzmérkőzés, 13.00. Old Star szenior–Megyei válogatott, 14.10. A torna döntője, 15.30.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában