Asztalitenisz

2020.02.21. 07:04

Csupán férfi párosban tudtak győzni megyénk játékosai

A kezdeti lendület után kissé megtorpantak megyebeli asztaliteniszezőink a budapesti World Tour-versenyen.

Varga Balázs

Ecseki Nándor (balra) és Szudi Ádám tudja, hogy nehéz dolguk lesz Portugáliában

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

Mint arról korábban beszámoltunk, egyesben a harmadik kört még sikerrel vette a szolnoki Szudi Ádám és a zagyvarékasi Ecseki Nándor, ám a negyedik forduló a végállomást jelentette számukra. Szudi a szlovén Darko Jorgiccsal szemben 4:2-re (10, –6, –7, 10, –3, –3) maradt alul, míg Ecseki a kínai származású, de szlovák színekben versenyző Wang Yangtól kapott ki ugyancsak 4:2-re (7, –4, –9, –6, 10, –9), így egyikük sem jutott fel a főtáblára.

Együtt, férfi párosban a legjobb tizenhat között kezdtek tegnap kora délután. Ellenfelük a svéd Anton Källberg, Elias Ranefur kettős volt, akiket szoros csatában 3:1-re (5, –13, 12, 10) legyőztek, így bejutottak a negyeddöntőbe. A magyar fiúk ott az indiai Sarat Kamal Acsantával és Száthijan Gnánásekharannal találkoznak ma délelőtt, és ha továbbjutnak, akkor elődöntős mérkőzésüket is még pénteken lejátsszák. Szudinak jó élményei nem lehetnek jelenleg az indiaiakról, ugyanis Pergel Szandrával vegyes párosban 3:2-re (–8, 9, 6, –9, –7) kikaptak tegnap a Sarat Kamal Acsanta, Manika Batra duótól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában