Vízilabda

2020.02.13. 10:32

Nagy Viktorék maradnak a Dózsánál

Férfivízilabda-válogatottunk 15–10-es vereséget szenvedett Franciaországtól a világliga B csoportjának záró­mérkőzésén, Li­­moges-ban.

Varga Csaba

Nagy Viktor lehet a kupadöntő egyik kulcsfigurája

Fotó: Mészáros János

A csapat, amelyben bemutatkozott a szolnokiak tehetséges fia­talja, Várnai Kristóf, kalandos körülmények között, repülővel és autóbusszal érkezett meg a francia városba. A vereség következtében a mieink a második helyen jutottak tovább, ellenfelük a negyeddöntő­ben Olaszország lesz, az idegenbeli mérkőzést március 17-én rende­zik.

Az Eb-győztes csapatból többen, köztük a kapus Nagy Viktor sem utazott el Franciaországba. Jó hír a szolnokiak háza tájáról, hogy szerdán Kovács István, a Dózsa szakmai igazgatója azt nyilatkozta a vlv.hu-nak, és hírportálunknak is megerősítette azt az információt, miszerint Nagy Viktor, a szerb olimpiai bajnok Dusko Pijetlovics, valamint Radomir Drasovics a következő évadban is szolnoki színekben fog vízilabdázni

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában