Asztalitenisz

2020.02.07. 10:21

Újabb rangadót nyert meg a Mezőtúr

Az NB I.-ben a tizedik Karcag a Békést fogadta.

Munkatársunktól

A párosok után 1–1 volt az állás, az egyénik során viszont elhúztak a viharsarkiak, akik csupán egyetlen egyest engedélyeztek a hazaiaknak. Az NB II.-ben a bajnoki cím szempontjából is kiemelt jelentőségű megyei rangadót rendeztek Jászberényben, ahol a JASE és a Mezőtúr csapott össze. Mindkét párost a túriak nyerték, ami – mint utóbb kiderült – nagyon sokat ért. A MAFC-nál remek játékot nyújtott Papp Dávid, 8–7-es berényi vezetésnél ő egyenlített, az utolsó két összecsapást pedig a Szelei testvérek, Ákos és Szabolcs húzták be.

A Kisújszállás a sereghajtó Vecsés otthonában szerezte meg a három bajnoki pontot, míg a Jászkun Volán mérkőzése elmaradt, mert a forduló előtt visszalépett az addig nyolcadik helyen álló Mezőberény II. Ennek hatására gyakorlatilag eldőlt, hogy a Vecsés lesz az egyetlen kieső. Továbbá a bajnoki címért folyó versenyfutásban kétpontos hátrányba került a Mezőtúr – játék nélkül – a Kecskeméttel szemben, amely kikapott a Mezőberénytől ősszel, és így az eredmények törlését követően öt helyett csupán három vesztett pontja van már.

Eredmények:

Kováts DSE Karcag – Békési TE 2:12

Karcag: Imrei 1, Sebestyén–Csarnai páros 1

Jászberényi ASE – Mezőtúri AFC 8:10

Jászberény: Matalin 3, Ro­szik B. 3, Ausmann 1, Tóth B. 1

Mezőtúr: Papp D. 3, Szelei Sz. 3, Szelei Á 2, Szelei Sz.–Papp páros 1, Szelei Á.–Takács páros 1

Vecsés SE – Kisújszállási SE 7:11

Kisújszállás: Orbán 4, Mak­ranczi 3, Ágoston 2, Kruchió 1, Ágoston–Orbán páros 1

Az NB II. állása: 1. Kecskemét 30 pont, 2. Mezőtúr 25, 3. Jászberény 25, 4. Gödöllő II. 25, 5. Pénzügyőr II. 22, 6. Kisújszállás 18, 7. DABE 18, 8. Jászkun Volán 17, 9. Vecsés 12 pont

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában