Labdarúgás

2020.07.06. 10:15

Kapós lett a szolnoki nevelésű focista

Lehet mondani, hogy rendesen megnőtt az ázsiója a szolnoki nevelésű Pekár Lászlónak, aki mostanság a Mezőkövesd labdarúgója.

Varga Csaba

Pekár Laci jól érzi magát Mezőkövesden, a következő idényben pedig szeretne az El-ben szerepelni

Forrás: mezokovesdzsory.hu/Gál Péter

Fotó: Gal Peter

A játékos a borsodi gárdával bejutott a Magyar Kupa döntőjébe, sőt, gólt is rúgott a Honvéd ellen, igaz, csapata 2–1-re elveszítette a Puskás Stadionban lejátszott finálét. A Nemzeti Sport Online értesülései szerint több klub is érdeklődik a 27 éves szélső középpályás iránt.

Az NSO úgy értesült, az első osztályú együttesek közül a kupagyőztes, El-induló Budapest Honvéd és az Újpest, az NB II.-ből a Vasas hajlik arra, hogy kivásárolja mezőkövesdi szerződéséből a futballistát, aki tavaly januárban a másodosztályú Nyíregyházától került Kövesdre. Ebben az idényben 34 tétmeccsen három gólt és hat gólpasszt jegyzett a bajnoki negyedik csapatban.

Értesüléseik szerint a kérők között van olyan klub, amelyik már előrehaladott tárgyalásokat folytat a mezőkövesdi vezetőkkel, de egyelőre kérdéses, Pekár melyik lehetőséget választaná a három közül. A Transfermarkt adatai szerint Pekár szerződése 2022 nyaráig szól Kövesden.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában