Kosárlabda

2021.01.05. 07:00

Dr. Csiki Zoltán lett a Jászberényi KSE elnöke

A férfibajnokságban sereghajtó jászberényi kosárlabdaklubnál zajlik az élet a mostani szezonban. Tavaly novemberben leváltották Miljan Csurovics vezetőedzőt. Ezt követően két mérkőzés erejéig az edzői végzettséggel is rendelkező klubelnök, Petőfi Áron ült a kispadon. Tőle a másodedző, Lo Elhadji Malick vette át az együttest.

Varga Csaba

A jászberényi csapat egyelőre sereghajtó, de még sok van hátra a bajnokságból

Fotó: Gémesi Balázs

Közben külföldi játékosok jöttek-mentek a klubnál. Az elmúlt esztendő végén pedig érkezett az új vezetőedző, Patai Benjamin. A kék-fehérek december 30-án a Kaposvárral szemben elszenvedték tizenkettedik vereségüket is, ezzel továbbra is a mezőny egyetlen nyeretlen csapata.

Az új esztendő harmadik napján a Jászberényi KSE hivatalos közleményt adott ki, melyben leírták, már nem Petőfi Áron a klub elnöke. A pozíciót dr. Csiki Zoltán veszi át.

Most idézünk a Jászberényi KSE hivatalos közleményéből: „A Jászberényi Kosárlabda Sportegyesület a 2020-as év végén megtartotta tisztújító közgyűlését. Petőfi Áron személyes okokból lemondott az elnöki tisztségről. A jövőben az elnöki feladatokat dr. Csiki Zoltán látja el”.

A jászberényi csapat egyelőre sereghajtó, de még sok van hátra a bajnokságból
Fotó: Gémesi Balázs

Róla azt írták többek között, hogy 1990-ben végzett a marosvásárhelyi orvostudományi egyetemen. Rá egy évre a jászberényi kórházban kezdte pályafutását. Közben általánossebész-, traumatológus- és sportorvosi szakvizsgákat szerzett. Majd 2015-től négy éven át az intézet főigazgatói pozícióját töltötte be.

Ezt követően a hatvani és az egri kórházban is dolgozott. Közel két éve került az Emberi Erőforrások Minisztériumába, ahol jelenleg az egészségügyi szakmai irányításért felelős helyettes államtitkár.

Dr. Csiki Zoltán megbízatása négy évre szól a JKSE-nél.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában