Galériával / Futsal

2021.03.05. 07:00

Ismételten JVSE-siker született a megyei rangadón

Megyei rangadót rendeztek a Pest megyei regionális futsalbajnokságban, a Lurkó Focimánia Szászberken fogadta a Jászárokszállást.

Varga Balázs

A két csapat őszi mérkőzése 1–0-s JVSE-győzelmet hozott, és ezúttal is a jászságiak szerezték meg a vezetést, a negyedik percben Petrányi Dániel volt eredményes. A szünetig nem esett több gól, azonban a fordulást követően is hamar betalált az árokszállási gárda, Petrányi újabb találatának köszönhetően. Kapaszkodott a szolnoki együttes, azonban Rácz Roland gólja csak a szépítéshez volt elegendő, így a JVSE 2–1-re nyerni tudott.

A Jászárokszállás jelenleg 19 ponttal a hetedik a tabellán, míg a Lurkó 12 pontot gyűjtve a kilencedik helyet foglalja el, azonban négy mérkőzéssel kevesebbet játszott megyei vetélytársánál. Legközelebb a Focimánia hétfőn (19.30) lép pályára Abonyban az Imperial SSZE vendégeként, a JVSE majd csak március 22-én játszik.

Lurkó Focimánia FK–JVSE-Rosenberger 1–2 (0–1)

Szászbereki Sportcsarnok. Vezette: Ka­sza­la Mihály (Kiss Sándor, Juhász László)

Focimánia: Ulviczki A. – Cziczás, Fehér P., Szabó B., Szabó K. Csere: Csomós, Rácz R., Bazsonyi, Rónai, Keő, Nagy G., Szücs. Edző: Rácz Imre.

Jászárokszállás: Csikós T. – Korsós, Nagy F., Petrányi, Szabó T. Csere: Varga M., Kaszab Á., Vá­radi, Vígh B. Edző: Kaszab Ádám.

Gólszerzők: Rácz R. (35.), ill. Petrányi 2 (4., 22.)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában