Kosárlabda

2021.08.26. 15:42

Győzelemmel kezdte az előszezont a a jászberényi kosárcsapat

Mint tudjuk a Jászberényi KSE májusban búcsút intett az NB I. A csoportjának, a következő évadban az NB I/B Piros-csoportjában szerepelnek.

Varga Csaba

Mint, ahogy várható volt a keret teljesen átalakult, a külföldi és a magyar játékosok is eltávoztak soraikból. A vezetőedző a rutinos Földi Sándor lett, aki a 2012–2013-as évadban dolgozott már Jászberényben, akkor az ötödik helyen végeztek az A csoportban. Egyértelmű céljuk, hogy a csapat visszaverekedje magát a legfelsőbb osztályba. Ami nem ígérkezik egyszerű feladatnak, mert hat-hét együttes is hasonló terveket fontolgat.

A napi tréningek után JKSE lejátszotta első tesztmeccsét, méghozzá az A csoportban újonc Nyíregyháza ellen. Az újjáalakult berényi legénység az első negyedben 11 pontos hátrányba került a folytatásban azonban összekapta magát, és főként jó védekezésének köszönhetően négy ponttal legyőzte vetélytársát.

Jászberényi KSE–Hübner-Nyíregyháza BS 69–65 (19–30, 20–12, 19–13, 11–10)

JKSE: Chester 5, Nagy S. 13. Rakics 5, Meleg 6, Homoki 4. Csere: Velkey 8, Várbíró 3, Fekete D. 5, Olasz Á. 12, Kovács V., Rosics 8. Edző: Földi Sándor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában