labdarúgás megye I. / galériával

2021.09.19. 12:46

Két hazai és egy vendég győzelemmel zárult a megye I-es viadal

Az ötödik forduló mérkőzéseivel folytatódtak a megyei első osztályú bajnokság küzdelmei a hétvégén.

Munkatársainktól

Fotó: Pesti József

JÁNOSHIDA–KUNSZENTMÁRTON 3–1 (0–0)

Jánoshida, 100 néző. Vezette: Gönczi Pál.

Jánoshida: Klemenc – Tóth (Thallmayer), Eszes, Kobela (Sárközi), Túróczi, SUKI, Kanalas, Homojovszki (Nagy), ZOMBORI, FARKAS, KÓNYA. Edző: Arany László.

Kunszentmárton: PÁLINKÁS – Panyik N. (Panyik Z.), Lengyel, Kézsmárki, Szelindi, Kiss, Szabados (CSIKAI), Rácz (Varga Cs.), OBERNA, Légrádi, Bárány. Edző: Janiga László.

A karcagi fiaskó után a hazai csapat javuló játékkal, nagyot küzdve győzte le a közel egy félidőn át emberelőnyben játszó Kunszentmártont.

Gólszerzők: Suki 2 (68., 77.), Kónya (70.), ill. Oberna (51.).

Kiállítva: Túróczi (47.).

Arany László: – A kiállítás feltüzelte csapatomat, és jó játékvezetés mellett megérdemelt győzelmet arattunk.

Janiga László: – A jobbik csapat győzött.

Tudósított: Szöllősi Mátyás.

JVSE-ROSENBERGER–MARTFŰ 2–4 (2–0)

Jászárokszállás, 60 néző. Vezette: Pálinkás Donát Ferenc.

Jászárokszállás: Botos – Váradi (Rédei), Seres (Kaszab L.), Nagy B., Korsós, NAGY FERENC (Szepes), CSIKÓS, BORDÁS (Szabó B.), Hájos, Czuczor (Kaszab Á.), Szabó Tamás. Edző: Papp Tamás.

Martfű: Szabó G. – SINDEL, Szőke (Hevesi-Tóth), SZÉKELY, Kóródi (Zsombik), Bencsik, VADAS, KARDOS, Ladányi (SZABÓ TAMÁS), Melis (NAGY FERENC, Lengyel), Csébi. Edző: Papp Erik.

Az első félidőben a hazai csapat megrángatta a vendégek bajszát, akik felébredtek, és igen agresszív játékukkal megfordították a mérkőzést egy véleményes játékvezetéssel.

Gólszerzők: Csikós (7.), Hájos (43.), ill. Szabó Tamás 2 (58., 71.), Sindel (65.), Kardos (69.).

Kiállítva: Papp Tamás (91.).

Papp Tamás: – Kétgólos előnyünket a plusz egy fővel játszó ellenfélnek sikerült megfordítania.

Papp Erik: – Az első félidő nem úgy alakult, ahogy elképzeltük. A második játékrészben tettük a dolgunkat, éreztük, hogy meg lehet nyerni ezt a mérkőzést egy igen kellemetlen ellenféllel szemben.

Tudósított: Kiss Jenő.

KISÚJSZÁLLÁS–SZAJOL

A mérkőzés a 74. percben félbeszakadt, mert a szajoli csapat levonult a pályáról.

MEZŐTÚR–TÓSZEG 3–3 (1–2)

Mezőtúr, 150 néző. Vezette: Sütő Zsolt.

Mezőtúr: Török – Bontovics, PESTI, Erdősi, Bodorik (Rupa), Patkós (Szebenyi), RÁCZ, Ujlakány (Kálnai), Nico Boss, KORMOS, Szikora. Edző: Erdősi Gyula.

Tószeg: NAGYISTVÁN – BOLDIZSÁR, HÉJA, GAZDAG, BARANYI (TÓTH), ARANYOS (OCSKÓ), URBÁN-SZABÓ, TÁRNAI, NAGY, KISS, VERÉB. Edző: Viola Kálmán.

A hazai csapat rossz napot fogott ki, de mindennek ellenére a büntetőnek Mezőtúron is büntetőnek kellene lennie.

Gólszerzők: Kormos (18.), Pesti (74.), Rácz (88.), ill. Héja (4.), Aranyos (27.), Baranyi (72.).

Erdősi Gyula: – Ha úgy küzd a csapat, mint az utolsó húsz percben, a három pont itthon maradt volna, de egy–háromról visszajöttünk három–háromra, és ez is pozitívum.

Viola Kálmán: – Megérdemelt a pontszerzésünk, sőt, több is lehetett volna.

Tudósított: Erdősi Gyula.

TISZAFÖLDVÁR–ÚJSZÁSZ 3–0 (3–0)

Tiszaföldvár, 150 néző. Vezette: Rajcsányi Sándor.

Tiszaföldvár: Gerhát – BORGULYA, Bódai (Pácsa), Kovács T. (Szűcs), Huszka (Patócs), FARKAS I., Sipos, KRISKA, GONDA (Márkus), Kis M. (Burai), PATAKI. Edző: Ábel Péter.

Újszász: KOVÁCS V. – NAGY, Veréb, Bezzeg (Ifj. Szokolai János), MIHÓK (Keő B.), VATAI, Drotter (Nyitrai), Hegedűs, Keő J., Konka, Kaló (Farkas L.). Edző: Mérész Zoltán.

A kilátogató szurkolók elsődlegesen egy szoros mérkőzést vártak, ám a hazai gárda megcáfolta ezen gondolatokat, és az első perctől magához ragadta a kezdeményezést, esélyt sem adva az ellenfélnek. A nagy mezőnyfölény meghozta az eredményét, Borgulya Tamás átlövése utat talált a remekül védő újszászi kapus hálójában. Az első gól megnyugtatta a hazai csapatot, amely mint később kiderült, már az első félidőben kialakította a három–nullás végeredményt.

Gólszerzők: Borgulya (18.), Kriska (35.), Kovács T. (40. – tizenegyesből).

Ábel Péter: – Az első félidei játékunk parádésra sikeredett, a másodikra sajnos visszább vettünk. Összességében tetszett, amit láttunk.

Mérész Zoltán: – A lehetőségeket figyelembe véve sikerként könyvelem el a mai mérkőzést. A sok, sérülés és betegség miatt hiányzónkat nem tudtuk pótolni, de sportszerűségből lejátszottuk a mérkőzést. Gratulálok a Tiszaföldvár győzelméhez, ami megérdemelt!

Tudósított: Pápai Mihály.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában