kosárlabda

2021.10.06. 07:00

Újabb rangadó előtt az Olaj

Ismét egy kőkeménynek tűnő meccs vár a Szolnoki Olajbányászra, amelyik szerda este hat órakor a Tungsram-DEAC csapatát fogadja a Tiszaligeti Sportcsarnokban.

Varga Csaba

A felek az elmúlt évadban az elődöntőben találkoztak utoljára, az Olaj pedig 3–1-re megnyerte a párharcot, és kvalifikálta magát a döntőbe. A mostani idényben a Szolnok három meccséből kettőt nyert a Szedeák és az Atomerőmű SE ellen, míg legutóbb kikapott a Falcótól. A DEAC pedig mindhárom bajnokiján diadalmaskodott, előbb a Pécset és a Nyíregyházát, legutóbb pedig a tartalékosan felálló Alba Fehérvárt 15 pont különbséggel győzték le. Egy biztos, a szerdai összecsapás egy újabb értékmérő lesz a küzdők számára.

– A Szolnok egy remek csapat – mondta Milenko Topics a BB1.hu-nak. – A kosarasaik már jól ismerik egymást, ami különleges minőséget ad a játékuknak. Úgy készülünk, ahogy az összes többi meccsre a szezonban, a felkészülésünk lassan már rutinná alakul. Minden játékosunk egészséges és készen áll a rangadóra. Tudjuk, hogy a legjobbunkat kell nyújtanunk ahhoz, hogy sikeresek lehessünk a mérkőzésen.

A piros-feketék mestere, Gasper Potocnik pedig azt nyilatkozta: – Nem szeretnék túl sokat beszélni a csapatok jelenlegi erősségéről a szezon ezen szakaszán, mert mindannyian azon vagyunk, hogy folyamatosan fejlődjünk, és majd meglátjuk, hogy a szezon végén melyik lesz majd a legerősebb. Ha negyven percen keresztül koncentrálunk, és a tervünket a megfelelő módon hajtjuk végre, akkor biztos, hogy lesz esélyünk a sikerre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában