Labdarúgás

2022.03.15. 17:33

Tartja ötpontos előnyét az éllovas Jászjákóhalma

A 15. fordulót rendezték a megyei harmadosztályban.

Varga Balázs

Fotó: Pesti József

Lényegében meglepetésektől mentes fordulót rendeztek a legalsóbb osztályban. Az éllovas Jászjákóhalma és a második Jászalsószentgyörgy is otthon tartotta a három pontot – utóbbi kiütéssel –, akárcsak a harmadik Szolnok Fanatic. A negyedik helyen álló Nagyiván is hozta a kötelezőt, az ötödik helyezett Tiszaszőlős viszont nem bírt a Berekfürdővel. A Besenyszög és a Zagyvarékas idegenben örülhetett.

 

A minap pedig eldőlt, hogy a 14. fordulóban a 73. percben félbeszakadt – az okokról itt írtunk – Cibakháza–Bánhalma mérkőzés kapcsán a megyei igazgatóság versenybizottsága a pályán kialakult 1–1-es állást végeredményként állapította meg, így mindkét csapat egy-egy ponttal gazdagodott.

 

Eredmények: Kétpó–Zagyvarékas 0–2, Nagyiván–Tiszasas 2–0, Tiszaszőlős–Berekfürdő 0–0, Bánhalma–Besenyszög 1–4, Szolnok Fanatic–Cibakháza 2–0, Jászalsószentgyörgy–Rebelog 14–0, Jászjákóhalma–Kőtelek 2–0

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában