Labdarúgás - Megye II.

2022.04.16. 06:50

Több derbit is rendeznek az alsóbb osztályokban

A megyei II. osztály 24. fordulója két rangadót is ígér. A még mindig veretlen, szinte már bajnok Kenderes gárdája a magára találó, negyedik helyre fellépő Jászapátival csap össze, míg a két dobogós, a második Cserkeszőlő a mögötte négy ponttal lemaradó Tiszaszentimrével méri össze az erejét.

Sebestyén János

Fotó: Illusztráció/Shutterstock.com

Nagy izgalmakat tartogat a jó erőkből álló Tiszaföldvár II. mérkőzése a télen alaposan megerősödő Kunmadaras ellen, ahogyan érdekes párharcnak ígérkezik a berényi fiatalok találkozója az újjáéledő Fegyvernekkel szemben. 

Párosítások: megye II. 

Szombat: Tiszaföldvár II.–Kunmadaras, Cserkeszőlő–Tiszaszentimre, Lurkó Focimánia–Jászboldogháza, Jászapáti–Kenderes, Abádszalók–Tiszajenő, Tiszagyenda–Jászkisér (Kunhegyes), Jászberény II.–Fegyvernek, 16.30. 

Vasárnap: Túrkeve–Jászszentandrás, 16.30

A legalsó, harmadik vonal a 20. körrel folytatódik. A forduló egyértelmű derbije a listavezető Jászjákóhalma összecsapása lesz a dobogóra ácsingózó Szolnok Fanatic ellen, de hasonló izgalmakat hozhat a második helyen álló Nagyiván és az ötödik Tiszaszőlős ütközete.

A Berekfürdő–Cibakháza mérkőzést viszont nem rendezik meg, a vendégek jelezték, nem állnak ki, így a hazaiak megkapták a három pontot 3–0-s gólkülönbséggel. 

Párosítások: megye III. 

Szombat: Kétpó–Bánhalma, Nagyiván–Tiszaszőlős, Tiszasas–Rebelog, Besenyszög–Kőtelek, 16.30. 

Vasárnap: Zagyvarékas–Jászalsószentgyörgy, Jászjákóhalma–Szolnok Fanatic, 16.30. Sebestyén János 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában