Vízilabda

2022.10.24. 16:51

Idegenben javított az Invictus együttese

Magabiztos, négygólos győzelmet szerzett OB I/B, 6. fordulójában a martfű Invictus SE Hódmezővásárhelyen. Pedig jobban kezdte a mérkőzést a HVSC, amely együttes az Invictus gárdáját múlt héten felülmúló Angyalföldi Sportiskolásokat is legyőzte korábban.

Jegesi László

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock

Csak az ötödik perc tájékán született az első vendégtalálat, hazai előnnyel indult így a második negyed. A játékrész közepén sikerült utolérni a házigazdát, 5-5-öt mutatott az eredményjelző, majd e felvonás közepétől bebetonozódott az eredmény.

A folytatásban nagy fordulatot vett a mérkőzés, pár perc alatt lőtt három góljukkal először vezettek Marnitz Gergőék. Tartotta a különbséget Kis Gábor csapata még úgy is, hogy egy ízben a hazaiak javára megítélt büntető hárítására mezőnyjátékosnak kellett a kapuba állnia. Az utolsó negyedben – köszönhetően a jó védekezésnek – már négygólosra hízott a különbség, amit a találkozó végéig sikerült is megtartani az Invictus játékosainak.

Kis Gergő: – Természetesen örülök a sikernek, gratulálok is a csapatnak hozzá, de nem vagyok felhőtlenül boldog. Úgy érzem, hogy még nem tettük teljesen túl magunkat a múlt heti fiaskón, önbizalom hiányos néhány játékos, amit le kell mihamarabb vetkőzni.

HVSC–Invictus 8–12 (3–2, 2–3, 2–5, 1–2)

Hódmezővásárhely, 50 néző, vezette: Juhász Tibor, Pásztor Antal.

Invictus: Nagy S. – Tóth Á., Sándor L., Zsilák L., Fehér P. 1, Süveges 1, Ashanin 1, NAGY R. 3, MARNITZ 3, Kovács M. 1, Bukta 1, Bölcskei, Szőke Á. 1.

Edző: Kis Gábor.

Gól - akcióból: 21/5, ill. 24/8.
Gól - büntetőből: 1/1, ill. 1/1.
Gól - emberelőnyből: 11/1, ill. 7/2.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában