Vízilabda

2022.12.19. 14:56

Ismét a második helyen az Invictus

Ideges hangulatban indult a két szomszédvár találkozója az OB I/B soros fordulójában.

Rózsa Róbert

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock

A játékvezetők sok kontrát fújtak az éppen támadó csapatok ellen, amitől meglehetősen hullámzó volt a játék az első negyedben. A sok úszásból a hazaiak jöttek ki jobban és az előnyüket sikerült tovább növelniük a folytatásban. Már hat góllal (10-4) is mentek Nagy Richárdék, ám a feszült hangulatú mérkőzésen - nėmi bírói segédletnek is köszönhetően - kissé közelebb tudott zárkózni a Cegléd.

A második félidő elejére lecsillapodtak a kedélyek. Ez a felvonás nem hozott változást, a hazai oldalon elkapkodott lövések jellemezték a támadásokat, míg a vendég próbálkozások egy részét Dévai kapusnak sikerült hatástalanítani. A rendkívül gólgazdag találkozó az utolsó negyedre is tartogatott érdekességeket, bár erről szívesen lemondtak volna a csapatok. Végleges kiállítások cserével és hazai részről egy négy perces kiállítás borzolta a kedélyeket. Hátrányban fejezte be az Invictus a mérkőzést, de győzelmét így sem fenyegette veszély.

Kis Gábor: Féltettem a csapatot az év utolsó találkozója előtt, mert nehezen hevertük ki a múlt heti fiaskót. Örülök, hogy támadásban ismét jól teljesítettünk, megérdemelt a sikerünk.

Invictus - Cegléd 16-13 (4-2, 6-3, 4-4, 2-4)

Újszilvás, 50 néző, játékvezetők: Kevi Tamás, Donauer Márk dr.

Invictus - DÉVAI - Tóth Á., Sándor L., Zsilák, Fehér P. 1, Süveges 1, ASHANIN 3, NAGY R. 5, Marnitz 2, Kovács M., Bukta 1, Bölcskei, SZŐKE Á. 3. Edző: Kis Gábor.

Gól - akcióból: 16/6, ill. 19/6.
Gól - büntető dobásból: 3/3, ill. 3/3.
Gól - emberelőnyből : 15/6, ill. 20/3.
Kiállítás cserével: Tóth Á., ill. Czigány, Szőke B.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában