Vízilabda

2022.12.12. 18:00

Meglepő Invictus-baki született Budapesten

Az elmúlt hetek jó szereplése után váratlan vereséget szenvedett az OB I-es álmokat dédelgető Invictus a kilencedik Ybl otthonában.

Jegesi László

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock

YBL WPC–Invictus 10–8 (2-3, 3-2, 4-2, 1-1)

Invictus: Nagy S. – Tóth Á., Zsilák 1, ASHANIN 3, Nagy R. 1, Bukta, Szőke Á. 1, Sándor L., Marnitz, Kovács M. 1, Bukta, Fehér P. 1, Dévai. Edző: Kis Gábor.

Az első negyedben még nem érződött, hogy baj lehet, fej-fej mellett haladtak a csapatok. A játékvezetők nem igazán fújtak kiállítást a centerekre bepasszolt labdákra, ha mégis, a vendégek nem jól használták ki az emberelőnyös helyzeteket. A második felvonásban többször leúszta ellenfelét az Ybl, de még így is döntetlennel vonultak pihenőre a csapatok.

A folytatásban jött az igazi feketeleves, a kedvezőtlen fordulatot két, a hazaiak részére megadott büntető jelentette, amelyből ugyan csak az egyiket használták ki, ám így is kétgólosra hízott előnyük. A zárónegyedet pontatlan vendéglövések jellemezték, kicsit a hitét is vesztette Kis Gábor legénysége. A hajrában már nem tudtak visszajönni a mérkőzésbe, vereségükkel pedig a harmadik helyre csúsztak vissza.

Kis Gábor: Elkeserítő volt látni a csapat mai teljesítményét, az elmúlt hetek jó játéka után őszintén szólva nem ezt vártuk a fiúktól.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában