Labdarúgás

2022.12.30. 07:00

Megyei csapatokkal készül a Tiszafüred

Elkészült az NB III. Keleti csoportjában nyolcadik helyen álló Facultas-Tiszafüredi VSE téli felkészülési programja – tájékoztatott a klub.

R. R.

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Eszerint a csapat január 9-én kezdi meg az edzéseket, ezekből pontosan harmincat vezényel le a februári bajnoki folytatásig Dorcsák Zoltán vezetőedző. A felkészülés időszakára négy edzőmérkőzést kötöttek le, amelyek mindegyikét hazai környezetben fogják játszani, javarészt Jász-Nagykun-Szolnok megyei alakulatokkal.

Először január 21-én lép pályára a Tiszafüred a bajnoki rivális Karcagi SE ellen. Ezt nem sok pihenő követi, január 25-én a megyei első osztályban második helyen álló Tiszaföldvár együttesét fogadják a Lipcsey úti sporttelepen, majd január 28-án az NB III. Közép csoportjában sereghajtó Szolnoki MÁV-ot látják vendégül. Utolsó felkészülési mérkőzésüket február 4-én a Heves megyei első osztályban listavezető Gyöngyössel vívják. 

A Tiszafüred február 12-én, hazai pályán a BKV Előre ellen kezdi a tavaszi szezont.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában