Helyi sport

2023.01.19. 17:30

Megkezdi a felkészülést a Tiszaszentimre együttese

Január 28-án találkozik először a csapat.

Kovács Levente

A harmadik helyről várja a tavaszi szezont a Tiszaszentimre

Fotó: Pesti József

Elindulnak az edzések a megyei II. osztály harmadik helyén álló Tiszaszentimre együttesénél is. Az első közös gyakorlásra január 28-án kerül sor, a felkészülési programban pedig hat tesztmérkőzés is helyet kap.

Először február 4-én, szombaton 14 órától a Berekfürdő lesz a tiszaszentimreiek ellenfele a karcagi műfüves pályán, egy héttel később, február 11-én a Poroszlóval találkoznak a tiszafüredi műfüves pályán. Február 19-én, vasárnap a Túrkeve lesz az ellenfél Örményesen, majd a február 25-i hétvégén a Tiszaszőlőssel csapnak össze. A márciusi időszakban az Egyek csapatával játszanak majd, először március 4-én idegenben, majd 11-én hazai pályán.

A bajnoki rajton, a március 18-i hétvégén a Tiszaföldvár második csapatának vendége lesz Szőke Tibor együttese, amely jelenleg versenyben van a bajnoki címért, hiszen pontazonossággal áll az első helyezett Lurkó Focimániával.

A Tiszaszentimre tehát jelenleg a harmadik a megyei II. osztály tabelláján, 22 egységgel, ám érdekesség, hogy legtöbbször olyan ellenfelekkel szemben veszített pontokat a csapat, ráadásul hazai pályán, amelyek nála lentebb helyezkednek a tabellán, így az Abádszalók elleni vereség (2–1) vagy a döntetlen a Kunmadarassal szemben (1–1).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában