Kosárlabda

2023.01.10. 20:28

Változások az Olajbányász menetrendjében

A Sopron elleni idegenbeli győzelem után a Szolnoki Olajbányász kosárcsapata pénteken 18 órától a Nyíregyháza csapatát fogadja a Tiszaligeti Sportcsarnokban.

Varga Csaba

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock

A folytatásban azonban a szolnokiak két hazai, bajnoki mérkőzésének időpontja is megváltozik.  A klubtól kapott tájékoztatás szerint az Olajbányász–Kecskemét mérkőzést január 28. helyett január 31-én kedden, míg az Olajbányász–Falco KC szuper rangadót február 4. helyett február 18-án, szombaton rendezik.  Mindkét találkozón 18 órakor indul útjára a labda.  

A bb1.hu információi szerint jövő hétfőn 16.15-től az M4 Sport Kosárlabda magazin című adásában tartják a Magyar Kupa negyeddöntőjének sorsolását. Az Olaj ellenfele a Falco KC, Alba Fehérvár, Sopron, Atomerőmű, ZTE KK, Kecskemét és az Oroszlány csapata lehet a négy közé jutásért.  A továbbjutás egy meccsen fog eldőlni, a pályaválasztó az a gárda lesz, amelyik az alapszakasz első felében előrébb állt a tabellán. 

A mérkőzéseket április 5-én tartják. A győztesek kvalifikálják magukat a Magyar Kupa négyesdöntőjébe, amelyet április 8-9. között rendeznek meg, egy később kijelölendő helyszínen.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában