Röplabda

2023.02.17. 17:15

Előnyből kaptak ki a jászberényi lányok

Az első szett után még vezetett a JRK csapata.

Kovács Levente

Hiába vezettek az első szett után a kékmezes berényiek, végül kikaptak

Fotó: Pesti József

A Jászberény kezdte jobban a mérkőzést, ugyanis az első szettet követően előnyben voltak a jászságiak a DSZC-Eötvöshöz képest. A folytatásban a berényiek nem tudták ugyanazt a teljesítményt nyújtani, mint a nyitószettben, a debreceniek pedig sorra nyerték a játszmákat, így 3:1-es összesítésben a cívisvárosiak nyertek. 

Jászberény Volleyball Team – DSZC-Eötvös DSE 1:3 (16, -16, -16, -22)
Jászberény, Bercsényi Úti Játékcsarnok. Vezette: Gyulai Géza, Filibér Tamás Sándor.

Jászberény : Fodor Lili, Juhász Viktória, Sléder Kitti, Somlai Réka, Kovács Dorka Réka, Faragó Fanni. Csere: Lagzi-Kovács Maja (liberó), Oszvald Violetta (liberó), Patócs Villő Réka, Berényi Lora Ingrid, Kocsi Ágnes Adél. Edző: Deme Gábor.
DSZC-Eötvös DSE: Berza Fanni, Juhász Flóra Anna, Pálfi Kitti, Fehérvári Vivien, Alison Muldrow, Tea Terzievska. Csere: Végh Kitti (liberó), Kiss Lorina (liberó), Fehér Anna Ditta. Edző: Szombathy András.

A találkozó után a JRK edzője, Deme Gábor így nyilatkozott: – Két dolgot szeretnék kiemelni. Az első, hogy négy játékosom a betegágyból kelt fel erre a meccsre, a másik, hogy sajnos egész mérkőzésen nem találtam meg a nyerő felállást. Somlai Réka teljesítményét szeretném kiemelni. Gratulálok a Debrecennek, mert a második szettől nem ismertek elveszett labdát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában