Röplabda

2023.02.20. 16:03

Hatodikként végzett a Szolnoki RK az alsóházi középszakaszban

Elveszítette a TF elleni harmadik mérkőzését is a Szolnoki RK a férfi NB I.-ben. A Tisza-partiak így összességében 3:0-ával maradtak alul a budapesti csapattal szemben, és eldőlt az is, hogy a hatodik helyen zárják a középszakaszt a bajnokság alsóházában.

Rózsa Róbert

A kékmezes Szolnok nyert meccs nélkül végzett a TF SE elleni alsóházi párharcban

Forrás: MW Archívum

Fotó: Mészáros János

TFSE–Szolnoki RK 3:2 (23, –23, 19, –20, 14)

Budapest, Győri út, 50 néző. Vezette: Suba, Sík.

SZOLNOK: Timár 7, Fenyvesi D. 23, Bíró 6, Oláh R. 4, Reiner 15, Csombor 7. Csere: Földes (liberó), Falusi 3. Vezetőedző: Gulyás Ferenc.

Kétszer is szettelőnybe került TF csapata, a hazaiak az első és a harmadik játszmát is megnyerték, ám a szolnokiak mindkétszer egyenlítettek. A végig szoros küzdelmet hozó találkozó végül az ötödik játszmában dőlt el, amelyet – ugyancsak kiélezett csatában – a TF nyert. És mivel a három győzelemig tartó párharc előző két meccsén is a budapestiek győztek, ők végeztek az ötödik, a Szolnok a hatodik helyen.

Gulyás Ferenc: – Sajnálom ezt a mérkőzést, de azt meg kell tanulnunk, hogy a szett elejétől el kell kezdeni röplabdázni, nem csak a végén. Ez, úgy gondolom, rátette a mérkőzésre a bélyegét. Ettől függetlenül megtettünk mindent a győzelemért, de dolgozunk tovább, hogy ezt az eredményt megfordíthassuk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában