Erősport

2023.03.01. 16:12

Dobogóért versenyez Amerikában a jászberényi lány

Bordás Dorina részt vesz az Arnold Classic bothúzó versenyén.

Kovács Levente

Bordás Dorina és edzője, Deli Tamás

Forrás: Prémium Média & Sport Management Zrt.

Március 3. és 5. között rendezik  Amerikában, az Ohio állambeli Colombusban az Arnold Classic bothúzó versenyt, amely a sportág egyik legrangosabb eseményének számít, és amelyen két versenyző is képviseli Magyarországot, a jászberényi származású Bordás Dorina és edzője, Deli Tamás. 

A 23 éves Dorinát az ország egyik legerősebb nőjeként tartják számon, aki felhúzásban, guggolásban és kamionhúzásban is szép sikereket ért el a tavalyi évben, ugyanakkor számára új kihívás lesz a mostani esemény, hiszen hasonló versenyen még nem vett részt korábban. 

– Nehéz azt megjósolni előre, hogy mire lehetek majd képes  hiszen a világ minden tájáról jönnek elképesztő versenyzők – nyilatkozta korábban Bordás Dorina. – Tekintve, hogy még nem volt ilyenben részem, nem volt alkalmam külföldi versenyzők ellen botot húzni, Tomi elmondásaira és tanácsaira tudok hagyatkozni. Nem titkolom, nagyon szeretnék ott állni a dobogón, ezért mindent megteszek majd, aztán majd kiderül, hogy mire lesz elég.

Dorináékra szerdán egy 17 órás repülőút várt, csütörtökön este lesz a mérlegelés, pénteken pedig kezdetét veszi az Arnold Classic, amelyre tíz héten keresztül készültek Deli Tamással együtt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában