Vízilabda

2023.03.29. 12:00

Kaposváron folytatja a bajnokságot a Dózsa

A 20. forduló mérkőzései következnek az OB. I-es bajnokságban, a Szolnoki Dózsa a Kaposvár vendége lesz ma este fél nyolctól.

Varga Csaba

Hangay Zoltán (jobbra) nehéz mérkőzésre számít a Kaposvár otthonában

Fotó: Kiss János

A somogyiak a kilencedik helyen tanyáznak a bajnokságban, mindössze két pont lemaradással a nyolcadik Szeged mögött. Egyrészt ezért is kettőzött erővel fognak hajtani, más részben vissza akarnak vágni a Dózsának az őszi tiszaligeti és a Magyar Kupában elszenvedett kettős vereségért. Nyilván mindehhez a legjobb négy közé igyekvő szolnoki gárdának is lesz egy-két szava.

– Nehéz dolgunk lesz, mert hazai pályán kemény ellenfélnek ígérkezik a Kaposvár – jelezte Hangay Zoltán, a Szolnok edzője. – Fontos lesz a jó bemelegítés, hiszen három-négy órás út után szállunk majd vízbe. A kezdést meg kell nyomnunk, hogy később ne érjen bennünket meglepetés. Közeledik a hajrá, nekünk minden győzelem élet-halál kérdés.

További párosítások: 

Vasas–Szentes, Eger–Miskolc, PVSK–UVSE, OSC–Honvéd, BVSC–KSI, FTC–Szeged.

A bajnokság állása:

1. FTC 57 pont, 2. OSC 51, 3. Vasas 45, 4. Szolnoki Dózsa 43, 5. Honvéd 42, 6. Eger 34, 7. BVSC 28, 8. Szeged 22, 9. Kaposvár 20, 10. Miskolc 17, 11. UVSE 16, 12. PVSK 11, 13. Szentes 4, 14. KSI 2 pont.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában