Labdarúgás

2023.03.12. 21:00

Kapott egy hatost a Jászberény a BKV-től

Ez sajnos nem osztályzat: hat góllal tömte ki a budapesti csapat a Jászberényt, utóbbi gárdánál olyannyira kilátástalan a helyzet, hogy még a cserekapus is mezőnyben játszott.

Jegesi László

Csak loholtak az eredmény után a BKV Előre elleni, 25. fordulós találkozón Nagy Lászlóék (fehérben). Hiába: 6–0-ra kikapott a Jászberény

Forrás: MW Archívum

Fotó: Pesti József

Keleti csoport

BKV Előre–Jászberényi FC 6–0 (3–0)

Budapest, 100 néző, vezette: Horváth Patrik (Nagy M., Kondákor).

Jászberény: Sándor B. – Fekete K. (Ecsegi, 75.), Donkó (Petró, 75.), Szabó M., Pinte, – László K – Muhari, Gattyán (Bori, 75.), Nagy L., Lukovszky (Panyi, 83.) – Varga L. (Benedek 83.). Edző: Besenyi Gábor.

Gólszerzők: Gyurkó (15., 41., 56., 82.), Szabó Á. (26.), Busai (66.)

A tavaszi szezonban pontot és még gólt sem szerzett Jászberény csapatát sérülések és betegségek is sújtották a hétvégi mérkőzés előtt. Túl sok reményt nem fűzhettek így a meccshez, a tisztes helytállás lehetett csak a céljuk. A hazai együttes – góljait a két félidőben egyformán elosztva – könnyedén nyerte a találkozót. A jászsági gárda helyzetéről sok mindent elmond, hogy cserekapusukat, Ecsegi Zsoltot a mezőnybe kellett becserélnie Besenyi Gábor edzőnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában