Kosárlabda

2023.03.23. 16:41

Térségünk csapatainak nyerniük kell pénteken

A 25., azaz az utolsó előtti fordulót rendezik meg a másodosztályban. Régiónk csapatai, a Jászberényi KSE és a Ceglédi KE egyaránt péntek este lépnek pályára.

Varga Csaba

A fehér mezes Jászberény helye már biztos a legjobb nyolc között

Fotó: Pesti József

Időrendi sorrendben a Cegléd 16.30-kor kezd a MAFC újbudai otthonában. A szebb napokat is látott műegyetemisták az alapszakasz harmadik helyért harcolnak a Vasas Akadémia legénységével, tehát korántsem mindegy, hogy milyen eredményt érnek el a CKE ellen. A felek első meccsét a MAFC 101–93-ra nyerte a ceglédiek szolnoki otthonában. Az utóbbi gárda a keresztbeverések után még becsúszhat a nyolc közé, de csak akkor érdemes számolgatniuk, ha pénteken legyőzik a MAFC együttesét.

A jászberényi legénység már biztos részvevője a negyeddöntőnek, egyelőre a hatodik helyen tanyáznak Miljan Rakics edző tanítványai, akik ma 19.30-tól a TF-BP csapatát fogadják. A kék-fehéreknek a pénteki után még további két mérkőzésük van hátra, kedden még a 18. fordulóból többször is elhalasztott DEAC U23 elleni találkozójukat pótolják hazai pályán, majd a jövő szombati záró fordulóban a BKG szigetszentmiklósi otthonában szerepelnek. Ha az utóbbi három meccsüket megnyerik, akkor az ötödik helyen zárhatnak az alapszakaszban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában