Labdarúgás

2023.04.16. 08:00

Bízik a jó folytatásban a Szolnoki MÁV

Horváth Csaba gárdája vasárnap a PTE-PEAC vendége lesz, és a két csapat őszi meccse ugyan sima pécsi győzelmet hozott (3–0), azonban a játék képe alapján kiegyenlítettebb mérkőzés volt, mint amit az eredmény mutatott. Az eltiltásából visszatérő Tisza Kálmán és társai vélhetően minden erejükkel azon lesznek hétvégén, hogy visszavágjanak az októberi vereségért. Erre minden esélyük meg is van, hiszen a tavaszi szezonban javuló tendenciát mutat az együttes.

Jegesi László

Pelles Patrikék (labdával) közel álltak a sikerhez szerdán, remélik, vasárnap összejön a diadal

Fotó: Mészáros János

Közép csoport

PTE-PEAC–Szolnoki MÁV FC

Sokat javult a MÁV játéka a tavaszi szezonban, különösen a védekezés stabilizálódott. Inkább meglepetés eredményeket érnek el mostanában, mintsem okoznak csalódást a mérkőzéseken. A tabella második helyezettje, a Hódmezővásárhely elleni hazai döntetlen is a vendégekre nézve volt hízelgő, ám a jó teljesítménynek ára volt: Lengyel Béla összeszedte ötödik sárga lapját, így hétvégén nem léphet pályára, Gohér Gergő és Lakatos István pedig olyan sérüléseket szenvedtek, amellyel jó ideig nem állhatnak majd csapatuk rendelkezésére. Mostani ellenfelük, a Pécs előkelő helyen van a tabellán, de az idei Szolnok már bizonyította: nincs lehetetlen küldetés számára.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában