Labdarúgás

2023.04.17. 07:00

Megérdemelte a győzelmet a Tiszaföldvár

A második félidőben döntötték el a meccset a hazaiak.

Munkatársainktól

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Tiszaföldvár–Kenderes 3–1 (1–1)

Tiszaföldvár, vezette: Nagy Zoltán.

Tiszaföldvár: Gerhát – Pápai (Hajdú V., 89.), Borgulya, Bódai, Kasik,  Peres, Emperger, Fehér Zs., Kriska, Asztalos, Csúri D. Edző: Molnár Zoltán.

Kenderes: Nagy J. – Farkas N., Bodó, Sipos B., Baktai, Lólé (Juhász K., 86.), Németh E., Karsai (Lisznyai, 54.), Fekete Gy., Ballók, Kolompár. Megbízott edző: Varga Zoltán.

Gólszerzők: Kriska (27. – tizenegyesből), Asztalos (75.), Bódai (89.), ill. Bodó (33.).

A nagyon szervezetten védekező vendégcsapat sokáig jól tartotta magát, aztán a mérkőzés második félidejének felénél felülkerekedett ellenfelén a Földvár és rengeteg helyzetéből kettőt gólra is váltott. Így megérdemelten tartották otthon a három pontot.

Molnár Zoltán: – Az első félidőben a támadásainkat nem jó ritmusban építettük fel és sok pontatlanság is volt a játékunkban. A második negyvenöt percben a csapat hozzáállásával és teljesítményével elégedett vagyok, végül a három pontot magabiztosan begyűjtöttük és ehhez gratulálok a csapatomnak! A hősiesen védekező ellenfélnek sok sikert kívánok a továbbiakban!

Varga Zoltán, megbízott edző: – Kitűnő játékvezetés mellett alázatos csapatmunkával megnehezítettük az egyik feljutó-jelölt dolgát. Sok sikert kívánunk nekik!

Tudósított: Molnár Zoltán

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában