Futsal

2023.04.07. 16:09

Nem jött össze a bravúr, kiesett a TiSE a Magyar Kupából

Teltház előtt lépett pályára a Homoki Sportcsarnokban a Tiszaföldvár csapata csütörtökön a Magyar Kupa negyeddöntőjének visszavágóján az NB I-es Berettyóújfalu gárdája ellen. A találkozó nem alakult szerencsésen Bozsó Lászlóéknak, és 7–2-re kikaptak az első osztályú riválissal szemben.

Kovács Levente

A kiesés ellenére büszkék lehetnek magukra a tiszaföldvári futsalosok, hiszen egyedüli másodosztályú csapatként jutottak be a legjobb nyolc közé a Magyar Kupában

Fotó: TiSE/Facebook

Ahogy arról korábban beszámoltunk, az odavágót a berettyóiak nyerték 5–1-ra, így a földváriaknak már kisebb csoda  kellett volna ahhoz, hogy hazai pályán megfordítsa a párharcot. 
Jól kezdte a meccset a TiSE az első osztály jelenlegi második helyezettje ellen, ugyanis az első tíz percben nem született gól. A csendet a vendégek törték meg, és egyből három találatot is szereztek, mellyel végképp eldöntötték a továbbjutást. A második játékrészben a tiszazugiaktól Juhász Zsombor és Bozsó László is betalált, azonban a Berettyóújfalu még négyszer megzörgette Gerhát Dávid hálóját, és beállították a 7–2-es végeredményt.

Tiszaföldvár–Berettyóújfalu 2–7 (0–3)

Homoki Sportcsarnok, 500 néző. Vezette: Muhari G.

Tiszaföldvár: Gerhát – Vincze P., Balla, Juhász Zs., Székely D. Csere: Légrádi, Polák, Benedek Zs., Bozsó, Sipos M. Edző: Bozsó László.

Gólszerzők: Juhász Zs. (27.), Bozsó (35.), ill. Da Silva (11.), Iszák (13., 14., 37.), Nagy D. (30.), Kocsmáros (38.), Erdei (40.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában