Labdarúgás

2023.06.23. 14:29

Tanulságos meccsen kikapott a Karcag

Felkészülési mérkőzésen az NB I-es Mezőkövesd ötgólos különbséggel győzte le a nagykunságiakat.

Kovács Levente

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Egy hete kezdte el a felkészülést a Karcag a következő szezonra, pénteken pedig már első edzőmeccsét is lejátszotta a csapat. Az NB I-ben szereplő Mezőkövesdhez látogattak a nagykunságiak, ahol a legfontosabb talán nem is az eredmény volt, hanem, hogy Csillag László felmérje játékosai erejét.

A mérkőzés első harminc percében jól helytállt a csapat, több próbajátékos, illetve fiatal is bevetésre került, az első 45 percet követően azonban a borsodiak már 2–0-ra vezettek.

A második játékrészben több ifjúsági korú labdarúgó is lehetőséget kapott, és ekkor már jobban kijött a két csapat közti különbség, ráadásul a karcagiak kerete még nem olyan mély, mint a Mezőkövesdé, amely sort is tudott cserélni, Csillag Lászlónak viszont nem volt erre lehetősége, és végül 5–0-ra nyert a Kövesd.

Mezőkövesd–Karcag 5–0 (2–0)

Gólszerzők: Prudnikov (27., 45.), Kojnok (62.), Gíber (64.), Rédling (75.).

A vezetőedző elmondása szerint egy nagyon hasznos, tanulságos és jó edzőmeccset játszott együttese egy élvonalbeli csapattal szemben. A következő felkészülési találkozóra, június 28-án, szerdán 18 órától a Tiszafüred ellen kerül sor.

Három új játékossal bővült a karcagiak kerete, ahogy arról beszámoltunk, Székely Dávid Kazincbarcikáról érkezik, mellette Pataki Zalán Füzesgyarmatról, Bónus Marcell pedig Békéscsabáról tette át székhelyét.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában