Labdarúgás

2023.08.13. 14:41

Az első félidőben eldöntötte a meccset a Karcag

Hétközben még nagyon borúsan festett a helyzet Karcagon, ami a rendelkezésre álló játékosok számát illette, vasárnapra azonban kitisztult a kép. Kis Balázs és Dan-Marius Constantinescu is vállalta a játékot, sőt még a kispadra is jutott néhány játékos az igencsak szűk keretből.

Jegesi László

Nem bízta a véletlenre a meccset a Karcag, háromszor is eredményes volt az első félidőben

Forrás: MW Archív

Fotó: Pesti József

A felkészülési mérkőzéseket is figyelembe véve az egyik legjobb első félidőt produkálta a Karcag ezen a mérkőzésen, pedig az előjelek nem voltak igazán biztatóak. Ám a középsővédő, Kis Balázs végül felépült, és Marius Constantinescu is vállalta a játékot, igaz fejvédővel lépett pályára. A gólokon túl további két-három helyzetet hagyott kihasználatlanul a Karcag az első játékrészben, de a szerzett három találatnak köszönhetően így is tetemes előnnyel vonulhatott pihenőre Csillag László együttese.

Szünet után kissé megelégedetten, és álmosan kezdett a vendégcsapat, ennek eredményeképp egy kipattanó labdából hamar szépíteni tudott a diósgyőri gárda. A fiatalok  a folytatásban is okoztak néhány meleg pillanatot a vendégek kapuja előtt, akik immár az eredmény tartására rendezkedtek be. Igazi veszély ugyan nem fenyegette győzelmüket, de a jövőben érdemes lesz kitolni jó teljesítményüket hosszabb időre.

NB III. Észak-Keleti csoport

DVTK II.–Karcagi SE 1–3 (0–3)

DVTK edzőközpont 200 néző, vezette: Németh Gergely (Volentics, Vargha T.)

Karcag: Fedinisinec – Kovács D., Győri Á., Kis B., Pataki Z. – NIKICS, ANDRICS (Győri B., 72.) – GRÁNICZ, Constantinescu (Maruscsák, 62.), Hujbert (Ballók D., 72.) – Kalmár F. (Szabó L., 66.) Vezetőedző: Csillag László.

Gólszerzők: Vincze D. (48.), ill. Nikics (15.), Gránicz (31.), Constantinescu (44.).

Csillag László: – Kiváló első félidőt láthattak a kilátogató nézők, jelen állapotunkban ennek is örülök. Kicsit megelégedtünk ezzel, a jó játékot nem tudtuk folytatni a fordulás után, győzelmünket azonban így sem fenyegette veszély.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában