Futsal

2023.08.09. 07:30

Elkészült az NB II. sorsolása – szeptemberben rajtol a futsalbajnokság

Elkészült a sorsolása a férfi NB II.-es futsalbajnokságnak, melyben a Keleti csoportban érintett a Tiszaföldvár csapata is.

Kovács Levente

A TiSE a Kincsem Futsal csapatát fogadja a szezonnyitón

Fotó: TiSE/Facebook

A TiSE szeptember 11-én a Kincsem Futsal ellen kezdi a szezont hazai pályán, a csapatok összesen tizennyolc mérkőzést játszanak az alapszakaszban, melynek utolsó fordulóját február 12-én rendezik.

Az előző idényben a földváriak a második helyen végeztek az alapszakaszban,  a rájátszásban pedig a tiszazugiak tíz mérkőzésből hetet is elveszítettek, és így ötödikként zárták a bajnokságot.

A tavalyi kiíráshoz képest változik a liga létszáma is, ezúttal a tizenkét csapatos – később a REAC visszalépése miatt tizenegyre csökkent – mezőny helyett idén csak tíz együttes indul a bajnokságban. Feljutott a Maglód az NB I.-be, a DAFC Szeged, illetve a Kistarcsa pedig kiesett. Az első osztályból a Rubeola, az NB III.-ból az Airnergy csapata csatlakozik az NB II. Keleti csoporthoz.

Az NB II. Keleti csoport mezőnye:

Tiszaföldvár, Airnenegy, Csenger, Energia SC Gyöngyös, Gyulaháza, Kicsem Futsal, MEAFC-Miskolc, Nyírség FC, Rubeola, Dunakeszi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában