Labdarúgás

2023.08.13. 17:44

Főpróbán vettek rész a jászkunsági csapatok a hétvégén

Mindössze egy hét maradt a Vármegye I.-es és Vármegye II.-es bajnokság kezdetéig, így csapataink utoljára léptek pályára edzőmérkőzésen a hétvégén.

Kovács Levente

A kék mezes Berény sikerrel hangolt a bajnokságra

Fotó: Pesti József

A megyei élvonalban szereplő csapataink közül a Mezőtúr 7–2-re legyőzte a Kisújszállást, a Tiszaföldvár pedig 11–1-re a Szentesi Kinizsit. Sikeres főpróbát tartott a Jászberény és a Tószeg is, előbbi a Gyöngyöshalászt, utóbbi a Jászalsószentgyörgyöt múlta felül. A Lurkó Focimánia nyolcgólos döntetlent játszotta a Tiszakécske U19-es együttesével, vélhetően a bajnoki rajton is megelégednének ezzel az eredménnyel a szolnokiak.

Eredmények:

Kisújszállás–Mezőtúr 2–7, Tiszaföldvár–Szentesi Kinizsi 11–1, Tiszaszőlős–Tiszagyenda 2–2, Túrkeve–Tiszaszentimre 3–0, Tószeg–Jászalsószentgyörgy 4–1, Jászapáti U19–Tiszapüspöki 2–5, Jászárokszállás–Tarnaörs 5–4, Tiszakécske U19–Lurkó Focimánia 4–4, Tiszajenő–Cibakháza 8–1, Kunmadaras–Tiszaderzs 7–2, Tiszaug–Öcsöd 0–3, Jászberény–Gyöngyöshalász 3–2.Kovács L.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában