Galériával frissítve / Labdarúgás

2023.08.13. 20:33

Továbbra is nyeretlen a Füred

Az eddig nyeretlen csapatok találkozóján győzelemre készült mindkét fél. A hazaiak azonban tudták, hogy a masszív újonc védekezését nem lesz egyszerű feladat feltörni, a másik oldalon viszont a vendégek ellentámadásaik sikerességében bíztak.

Jegesi László

Ezúttal a Salgótarján ellen lépett pályára a Tiszafüred, nyerniük azonban ezúttal sem sikerült

Fotó: Pesti József

Már a harmadik percben megszerezte a vezetést szabadrúgásból az újonc vendég csapat. Ezt követően szinte a félpályán sem jöttek át ebben a játékrészben, de a hazaiak meddő fölénye még helyzetekre sem volt elegendő. A félidő végén mégis sikerült egyenlítenie a házigazdáknak egy bedobás után kialakult lehetőségből.

Fordulás után mindenki várta a folytatást, de a Facultas játékosai közelről és távolról sem tudtak ellenfelük hálójába találni, a Salgótarján viszont egy, a tiszafüredi gólhoz hasonló szituáció után ismét magához ragadta a vezetést és már nem is engedte ki a kezéből a győzelmet.

Dorcsák Zoltán: Bűn rossz mérkőzést játszottunk, ez volt a leggyengébb produkciónak az eddigi háromból. Hátul ės elől is túl sokat hibáztunk, ami bement az edzőmérkőzéseken, az most véletlenül sem sikerül. Úgy tűnik, hogy ott folytatjuk, ahol tavasszal abbahagytuk, ennek pedig csak vereség lehet a vége.

NB III. Észak-keleti csoport

Facultas - Tiszafüredi VSE - SBTC 1-2 (1-1)

Tiszafüred, 400 néző, vezette: Nyekita Benjámin (Deme, Kovács Z.)

Gólszerzők: Engel (45.), ill. Tarlósi (3.), Bakos (81.)

Tiszafüred: Tajti - Ludvig, Bernáth, Nagy D., Szövetes - Barzsó, Erdei (Dankó 89.), Mácsai (Sallai  89.), Nagy Zs., Papp K. (Lukovszky 69.), Engel (Oláh N. 73.) Edző: Dorcsák Zoltán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában