Labdarúgás / Frissítve

2023.09.05. 09:44

Távozott Csillag László a Karcag vezetőedzői posztjáról

Mindössze hat szezonbeli fordulót követően távozott a Karcag vezetőedzői posztjáról Csillag László

Szoljon.hu

Csillag László az Eger elleni, vasárnapi vereséget követően távozott a Karcag kispadjáról

Fotó: Pesti József

Frissítés – 10.56

–Közös megegyezéssel távozott Csillag László – reagált a hírekre a Karcagi SE szakosztályvezetője, Laboncz János. – Úgy gondoltuk, hogy más irányt kell vennünk, mert nem jöttek az eredmények. Jó szakembernek tartjuk Csillagot, aki remek edzéseket tartott, de változtatnunk kellett ahhoz, hogy elérjük a céljainkat.

A karcagiak egyelőre tárgyalnak Csillag utódjáról, szeretnék megtalálni a legmegfelelőbb edzőt a csapat irányítására. Annyi biztos, hogy hétfőn kezdi meg munkáját az új szakember, akinek így a jövőheti kupaforduló miatt két hét áll majd rendelkezésére ahhoz, hogy megismerkedjen a kerettel.

A hétvégi, DVSC II. elleni bajnoki mérkőzésen Orosz István másodedző, és Földesi Ambrus kapusedző irányítja majd az együttest.

Korábban írtuk

Kedden hivatalossá vált, hogy Csillag László vezetőedző nem folytatja tovább a munkát Karcagon. A hírt a nagykunsági csapat hivatalos közösségi oldalán jelentette be. Az egyesület azt írta, köszönik Csillag eddigi munkáját és sok sikert kívánnak neki a folytatásban. Hozzátették: utódjáról a napokban adnak tájékoztatást.

Csillag László az előző idény 33. fordulójában ült a Karcag vezetőedzői székébe, miután a klub megvált az addig a posztot betöltő Igor Bogdanovicstól. Érkezésekor Csillag azt mondta, támadóbb szellemű csapat építésére törekszik.

A Karcag nagy várakozással futott neki a jelenlegi idénynek, azonban hat fordulót követően két győzelemmel, egy döntetlennel és három vereséggel mindössze a tizedik helyen áll a harmadosztály Észak-Keleti csoportjában. Legutóbb vasárnap, az Eger ellen, pályaválasztóként szenvedett vereséget az együttes. Csillag László ezt követően távozott, így összesen 12 mérkőzésen irányította a Karcag csapatát.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában