Labdarúgás

2023.04.20. 13:29

Távozik a korábbi kiválóság a Karcag kispadjáról

A Hatvan elleni vasárnapi mérkőzésen már nem a Debrecennel játékosként magyar bajnoki címet szerző Igor Bogdanovics irányítja a Karcagot. A klub közölte azt is, ki veszi át a csapatot a korábbi jugoszláv válogatott trénertől.

Rózsa Róbert

Igor Bogdanovics csapatának tavaszi teljesítményét kevesellte a karcagi klubvezetés

Fotó: Pesti József

Az április 12-ei, 2–0-ás vendégsikert hozó Karcagi SE–Tiszaújváros NB III.-as bajnoki mérkőzés után közös megegyezéssel távozott a Karcag csapatától Igor Bogdanovics vezetőedző, és Rákos Csaba másodedző – tájékoztatott csütörtökön a nagykunsági klub.

Azt írták, a jól sikerült őszi fordulók után sajnos egy rosszul induló tavaszi szezon következett. Ha csak ezt az időszakot nézzük – fogalmaznak közleményükben –, akkor csapatunk a 17. helyen áll a tabellán. Ezért a szakosztály vezetése a változás mellett döntött, csapatunk új edzője Csillag László, akivel, reméljük, sikerül kilábalni ebből a gödörből és elindulni egy jó úton előre.

Igor Bogdanovics tavaly nyáron vette át az NB III.-ba frissen feljutott Karcag irányítását. A DVSC-vel játékosként három magyar bajnokságot és két magyar kupát nyert korábbi jugoszláv válogatott tréner a jelenlegi szezonban 13 győzelmet, 7 döntetlent és 12 vereséget könyvelhetett el a karcagiak kispadján. Utóda az a Csillag László, aki a közelmúltban több NB III.-as csapat vezetőedzőjeként dolgozott, legutóbb a Karcaggal jelenleg egy ligában játszó Hajdúszoboszlót edzette.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában