Labdarúgás / Galériával

2023.09.04. 07:00

Váratlan karcagi vereség

A kissė várakozás alatt teljesítő, és csak ötven százalékos mérleggel rendelkező Karcag nagyon szerette volna ezt a mérkőzést megnyerni a tabellán mögötte helyet foglaló Eger ellen.

Jegesi László

A második félidőben a nagykunsági együttes ott folytatta, ahol az elsőben abbahagyta

Fotó: Pesti József

Labdarúgás, NB III, Észak-Keleti csoport

Hiába kezdte azonban nagyon jól a meccset tiszafüredi albérletében a Karcag, egész mérkőzésen csak futottak az eredmény után. Korán megszerezte ugyanis a vezetést az Eger, amit félóra múltán sikerült kiegyenlítenie a hazai gárdának, ám két perc múltán újból a vendégeknél volt az előny. Ráadásul mindkét alkalommal szöglet után voltak eredményesek, ami azért elkerülhető lett volna.

A második félidőben a nagykunsági együttes ott folytatta, ahol az elsőben abbahagyta, helyzetek dolgozott ki, kapufát lőtt, de nem bírt a megerősített védelemmel játszó hevesiekkel. A Karcag eddig kapott tíz góljából nyolc pontrúgás után esett, ami minden bizonnyal elgondolkodtatja az érdekelteket.

Csillag László: 

Nem jönnek az eredmények, ami csorbíthatja a játékosok önbizalmát. Hamarosan többekkel kiegészülünk, de addig is vár ránk jövő héten egy debreceni mérkőzés, ahol feltétlenül javítanunk kell.

Karcagi SE - Eger SE 1-2 (1-2)

Tiszafüred, 400 néző, vezette: Vinter Béla Gábor (Balla, Tóth Á.)
Gólszerzők: Hujbert (31.), ill. Hegedűs (9., 33.)
Fedinisinec - Pataki, Győri Á., Kis B., Kovács D. (Nikic 77.) - Kónya, Hujbert (Béres 59.) - Szabó L. (Székely D. 59.), Constantinescu, Gránicz (Andric 59.) - Győri B. (Maruscsak 69.). Edző: Csillag László.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában