Labdarúgás

2023.09.23. 07:30

Véget vetne rossz sorozatának a Tiszafüred

A Szolnoki elleni próbameccsen jelesre vizsgázott, a Debrecen ellen bajnokin pedig immár tétmeccsen aratott győzelemmel szakítaná meg rossz NB III.-as sorozatát a Tiszafüredi VSE.

Jegesi László

Mácsai Lászlóék (elöl, kékben) igen nehéz ellenfélhez utaznak Debrecenbe

Fotó: Pesti József

Észak-Keleti csoport

DEAC–Facultas-Tiszafüredi VSE

Vasárnap, 16.00

Bár hét forduló után továbbra is nyeretlen a Tiszafüred gárdája, a Szolnok elleni múlt pénteki gyakorló mérkőzésen aratott sima győzelem, a mutatott játék és a sok kialakított helyzet reménykedésre adhat okot Dorcsák Zoltán edző fiai számára. Előbb-utóbb minden rossz széria megszakad, ebben is bízhat az együttes, de leginkább magukban kellene, elhinni, hogy bajnoki mérkőzésen is képesek lehetnek jó teljesítményre. Eddig szinte mindig volt esélyük a meccseken, a Tisza-tó partján abban reménykednek, hogy végre eredményességgel is párosul a játékuk. Most azonban a DEAC lesz az ellenfél, a negyedik helyen tanyázó csapat az elmúlt öt meccsén tizenhárom pontot gyűjtött és feltehetően ezúttal sem szeretné győzelemnél alább adni. A vendégek továbbra is nélkülözni kényszerülnek Kalmár Ferencet, aki részleges izomszakadással bajlódik, őt Erdei Martin helyettesíti.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában