Labdarúgás

2023.10.28. 12:43

A fővárosban javítana a Martfű

A Pénzügyőr vendége lesz hétvégén a Martfű az NB III.-ban. Czinkon Szabolcs együttese a legutóbbi két fordulóban pont nélkül zárt, a múlt heti Cegléd elleni vereség különösen fájó volt a csapat számára, ugyanis esélyesebbként várták azt a találkozót. Ezúttal a fővárosban lesz jelenése a martfűieknek, egy esetleges sikerrel pedig meg is előzhetné riválisát a tabellán.

Jegesi László

A fekete mezes martfűieknek a Pénzügyőr ellen is meg kell küzdeniük minden labdáért a siker érdekében

Fotó: Mészáros János

NB III. Dél-Keleti csoport, 13. forduló

Szombat 13.00

Pénzügyőr SE–Martfűi LSE

A hosszú heteken át jól teljesítő Martfű kissé megtorpant, legalábbis ami az eredményeit illeti. Hódmezővásárhelyen kalkulált vereséget szenvedett, azzal viszont kevésbé számoltak a Tiszazugban, hogy a sereghajtó Cegléd elleni hatpontos találkozón is elkerüli a siker őket. Pedig így történt, amihez a rossz helyzetkihasználás és játékvezetői tévedések is hozzájárultak. Czinkon Szabolcs edző sajnálja az elvesztegetett lehetőséget, és csapatával nagyon szeretné ha már a Pénzügyőr ellen vissza tudnának szerezni az elhullajtott pontokból. Bízik abban is, hogy játékosai lassan felfogják, hogy az NB III. egy más kávéház, mint a vármegyei bajnokság volt. Végre jó körülmények között dolgozhattak a héten, csupán Ficsor Richárd hiányzik a keretből, Szabó Tamás játéka pedig bizonytalan.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában