Labdarúgás

2023.10.20. 09:30

Véget vetne a Törökszentmiklós jó sorozatának a Jánoshida

A Vármegye I. tizedik fordulójában az eddig hibátlan Törökszentmiklós Jánoshidán is győzne, míg a jászságiak megszakítanák vendégeik jó sorozatát.

Kovács Levente

Lucza Tamásék (kékben) megtartanák hibátlan mérlegüket a bajnokságban

Fotó: Nagy Balázs

Szombat, 14.00

Jánoshida–Törökszentmiklós

Kilenc fordulót követően még mindig százszázalékos a Törökszentmiklós a bajnokságban, Gergely Mátyásék ezúttal pedig ahhoz a Jánoshidához látogatnak, amely négy meccse nem talált legyőzőre. A jászságiak természetesen arra hajtanak majd szombaton, hogy véget vessenek ellenfelük menetelésének, míg a miklósiak igyekeznek megtartani a jó szériát.

Hiányzó a hazaiaktól nem várható, míg a vendég oldalon Buru Zoltánra és Földi Attilára sem számíthat Gergely Mátyás a szombati összecsapáson.

Mesterszemmel

Antal Gábor, a Jánoshida vezetőedzője: – Szeretnénk megszakítani a Törökszentmiklós sorozatát. Ehhez fegyelmezett, szervezett játékra lesz szükségünk. Ha a helyzeteinket jobb százalékban tudjuk majd kihasználni, akkor lesz esélyünk a pontszerzésre. A Miklós támadófelfogásban lép majd pályára vélhetően, ehhez megvannak a megfelelő játékosai, nem véletlen, hogy hibátlan mérleggel vezetik a bajnokságot.

Gergely Mátyás, a Törökszentmiklós vezetőedzője: – Kellő önbizalommal várjuk a találkozót, ugyanakkor tudjuk, hogy a Jánoshida hazai pályán mindenkire veszélyes lehet, ezért a meccs elejétől a végéig koncentrálnunk kell, hogy megszerezzük a három pontot. Támadólag szeretnénk fellépni, kontrollálni a játékot, az a tervünk, hogy az ellenfél térfelén pattogjon többet a labda, mi pedig nyomás alá tudjuk helyezni őket. Jó futballistái vannak a Hidának, amely bizonyára szeretne kezdeményezni hazai környezetben, nekünk erre jól kell reagálnunk. Abban bízom, hogy tudunk majd dominálni, birtokolni a labdát, és helyzeteket kidolgozni.

További párosítások:

Szombat: Rákóczifalva–Kisújszállás, Tiszagyenda–Mezőtúr, Szajol–Jászberény, Jászfényszaru–Kunszentmárton, Tiszaföldvár–Cserkeszőlő, 14.00. Vasárnap: Tószeg–Lurkó Focimánia, Kenderes–Kunhegyes, 14.00.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában